Breitling Navitimer 8 B01

Ca punct culminant Navitimer 8 B01 este prezentat în oțel inoxidabil, precum și în aur roșu de 18 k, fiecare cu Breitling Manufacture Calibre exclusiv 01. Cu cele două versiuni, fabrica îndeplinește toate cerințele acestui tip de ceas.

Primul mecanism cronograf, complet dezvoltat și realizat, a apărut la Breitling, la timp, pentru aniversarea a 125 de ani de existență a companiei în 2009. Arcul său de tensiune susține un rotor cu bile foarte eficient în ambele direcții de rotație. Când arcul de tensionare este complet înfășurat, sunt disponibile mai mult de 70 de ore de rezervă de putere. Acest lucru garantează că noul Navitimer 8 B01 afișează cu precizie ore, minute, secunde și data, chiar și după un weekend uitat în seif.

Așa cum este potrivit unui mecanism sofisticat de acest fel, o roată clasică de control operează cele trei funcții de cronograf: pornire, oprire și resetare. La apăsarea unui buton, un cuplaj cu frecare cu energie electrică conectează mecanismul cronometru la mecanismul roții. Alte caracteristici de pionierat includ un sistem patentat de autocentrare cu o pârghie inovatoare în formă de inimă pentru a reseta cronograful la zero. Restricția deliberată,  la doar 346 de componente, asigură longevitatea și funcționarea la cote înalte. Toate componentele sunt finisate și asamblate în conformitate cu specificațiile stricte ale companiei Breitling.

Balanța și arcul balansier oscilează la patru hertzi. Aceasta înseamnă că intervalele de timp pot fi programate precis la sfert de secundă. După ce s-au întors cu succes de la laboratoarele riguroase de testare ale COSC, ceasornicarii asamblează cadranul exclusivist cu indicatoarele, a căror lungime și formă sunt exact aliniate cu cadranul. La încheietura mâinii, calibrul precis poate fi identificat prin aranjarea secțiunii permanente, poziționarea indicilor de 30 de minute și 12 ore, precum și fereastra de dată clar lizibilă poziționată între orele 4 și 5. Elementul distinctiv de design sunt cele trei subcadrane  contrastante care adaugă un  exemplulde performanță la cronograful de top Navitimer 8 B01.

Cele trei contoare circulare sunt distinct decalate cromatic petru lizibilitate facilă. Există opțiuni de alegere între un cadran negru sau albastru la modelele din oțel. O versiune în culoarea bronzului se armonizează perfect cu carcasa prețioasă din aur roșu. Sticlă dublă anti-reflexiv de safir se curbează ușor peste față în orice versiune. Pe capacul de pe verso, lucrările interioare exclusive sunt afișate printr-un cristal de safir transparent. Navitimer 8 B01 din oțel este dotat fie cu o curea din piele cu cataramă cu pin, fie cu o brățară din oțel inoxidabil, cu o încuietoare pliabilă, pentru a oferi un suport sigur și confortabil la încheietura mâinii. Versiunea din aur roz este disponibilă numai cu o curea din piele aligator și o cataramă cu pin. Indiferent de materialul carcasei, Navitimer 8 B01 este rezistent la apă până la 10 bari și este sigur că va capta privirile.

Specificații tehnice Breitling Navitimer 8 B01

Mecanism

Calibru: Breitling 01

Diametru: 30 mm

Grosime: 7,2 mm

Rezervă de putere: cel puțin 70 de ore

Număr de componente: 346

Frecvența calibrului: 28,800 a/h sau 4 hertzi

Cronograf: control al roții cu clichet, cuplare verticală, 30 de minute și Contor de 12 ore

Afișate: ora, minutul, secunde, fereastră dată

Certificare: Certificat COSC

Carcasă

Material: oțel inoxidabil sau aur roșu de 18 k

Diametru: 43 mm

Grosime: 13,97 mm

Rezistența la apă: până la 10 bari (100 de metri)

Sticlă: safir, convex, dublu antireflexiv

Spatele carcasei: sticlă de safir

Coroana: blocată cu șurub

Bezel: cu pointer, bidirecțional

 

 

Cadran

Modele din oțel inoxidabil: negru sau albastru, cu câmpuri contrastante pentru secunde permanente și totalizatoare

Model din aur: culoare Bronz

Curea

Model din oțel inoxidabil: curea din piele cu cataramă sau brățară din oțel inoxidabil cu încuietoare pliabilă

Model din aur: Curea din piele aligator brună cu cataramă

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322