Breitling Chronoscope

Compania Breitling a creat un ceas multifuncţional, destinat, ca de obicei, aviatorilor. Chronospace se recomandă ca un instrument capabil, creat pentru o folosire intensă în condiţii de lucru profesioniste.

Cronograf capabil de a măsura 1/100 dintr-o secundă, alarmă, măsurare inversă a timpului, un al doilea fus orar cu alarmă independent, afişaj 24h sunt funcţiile care pregătesc noua lansare a elveţienilor pentru postul de copilot în orice cockpit. În plus, mecanismul certificat Breitling SuperQuartz este, conform producătorului, de cel puţin 10 ori mai precis decât un quartz obişnuit.
Vizual vorbind, ceasul respectă toate cerinţele unui “pilot” veritabil: cadran mare, uşor e citit alături de indicatoarele supradimensionate; numeralele 3 şi 9 sunt singurele marcate pe cadran şi tratate cu substanţe luminescente pentru o lizibilitate crescută pe timp de întuneric. Din acelaşi motiv, afişajele suplimentare ale ceasului, ecranele lcd sunt luminate din spate de un sistem brevetat. Alarma ajunge la un nivel de 90db datorită carcasei care amplifică sunetul.

I se adaugă o gamă largă de brăţări şi curele , patru versiuni de culoare pentru cadran (Volcano black, Mariner blue, Tungsten gray, Stratus silver) pentru completarea unui ceas elegant şi util în acelaşi timp.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322