Breitling celebrează faimosul avion Curtiss P-40 Warhawk

Recunoscut pentru legăturile sale cu lumea aviației, brandul Breitling a prezentat trei noi piese menite să reconfirme faptul că aeronavele rămân o parte importantă a ADN-ului său.

Două ceasuri cronograf și un al treilea cu trei indicatoare formează noua colecție Breitling Aviator 8 Curtiss Warhawk, o linie realizată în onoarea celebrului dezvoltator de avioane Curtiss Wright și a celui mai cunoscut produs al său, Curtiss P-40 Warhawk, care a fost o vedetă a zborului în anii 1938 – 1944. „Curtiss Wright a produs P-40 Warhawk în același timp în care Breitling realiza instrumente de bord pentru avioanele folosite de RAF și alte forțe aeriene. Cu acest parteneriat și cu aceste noi ceasuri reafirmăm importanța patrimoniul aviatic al mărcii Breitling”, a declarat Georges Kern, CEO al Breitling.

Aviator 8 B01 43 Chronograph Curtiss Warhawk se distinge prin cadranul său verde-militar cu finisaj mat. Subcadranele sale argintii, în contrast cu restul piesei, indică faptul că piesa este pusă în mișcare de calibrul 01 al casei productoare de ceasuri, un mecanism care oferă o rezervă de putere de 70 de ore. Carcasa ceasului are diametrul de 43 mm și protejează mecanismul până la adâncimi ale apei de 100 m. Cea de-a doua piesă, Aviator 8 Chronograph 43 Curtiss Warhawk, are același cadran verde cu finisaj mat, iar subcadranele sunt în aceeași nuanță. Indicatoarele și cifrele de pe cadran sunt acoperite cu Super-LumiNova astfel încât acestea sunt lizibile chiar și în cele mai dificile condiții. Sub carcasă se află Calibrul 13 al Breitling, renumit pentru stabilitatea și performanța sa, care are o rezervă de putere de 42 de ore.

Aviator 8 Automatic 41 Curtiss Warhawk are un cadran simplu și o carcasă de 41 mm care ascunde calibrul 17 cu o rezervă de putere de 40 de ore.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322