Bovet Virtuoso VIII Chapter Two Reimagined

Bovet Virtuoso VIII Chapter Two “Reimagined” – desprins din basme

Bovet este un producător de piese fantastice care măsoară cu respect și admirație timpul. Virtuoso VIII Chapter Two “Reimagined” denotă, însă, axarea pe furnizarea unei povești precum o fabulă într-un format puțin conservator.

Ceasurile Bovet fac parte dintr-o specia aparte. Ele reprezintă un etalon pentru calitate, însă vin și cu un preț pe măsură. Cu toate astea, au rămas cumva în afara interesului general.

Bovet își produce aproape toate ceasurile in-house. În afară de pietre prețioase, cristale și curele, totul este făcut în atelierul mărcii dintr-un castel din Neuchatel, Elveția.

Bovet Virtuoso VIII Chapter Two a fost o iterație cu care ne-am întâlnit prima oară în 2020, însă acum primim o variantă actualizată care combină creativ mult, mult Super-LumiNova.

Bovet Virtuoso VIII Chapter Two Reimagined1

În jurulul pinionului central care includ o indicație de rezervă de putere, o casă pentru semnătura mărcii și o dată mare, și apoi un turbillon cu alte detalii proprii. Un alt detaliu tehnic notabil este cabochon-ul din coroană care funcționează ca un corector rapid de dată.

Calibrul 17BM06-GD din interior oferă 10 zile de rezervă de putere. Carcasa Writing Slope este realizată din titan acoperit cu DLC negru, o întorsătură surprinzătoare pentru o firmă cea mai asociată cu metalele prețioase. Întreaga suprafață superioară a celor două cadrane secundare orizontale și pista secundară din jurul cuștii tourbillon au fost scufundate în Super-LumiNova.

Bovet Virtuoso VIII Chapter Two 2Reimagined2
Bovet Virtuoso VIII Chapter Two 2Reimagined2

Rezistența la apă este de 30 de metri, are un diametru de 44 mm și vor fi produse doar 16 exemplare – câte opt pentru fiecare culoare.

Bovet Virtuoso VIII Chapter Two “Reimagined” are un preț de plecare de 195.000 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322