Rolls Royce Boat Tail Bovet

Bovet a creat o pereche de ceasuri pentru Rolls-Royce Boat Tail

Printr-o colaborare artistică, Bover și Rolls-Royce au pus la cale realizarea a două ceasuri care aniversează prin unicitate orologică dovedită existența unui automobil făcut pe comandă.

Rolls-Royce spune că proprietarii Boat Tail au acum la dispoziție și ceasuri create pentru a marca acest moment din viața lor. Unitățile au fost realizate de Bovet împreună cu marca auto britanică și reprezintă o pereche de nedespărțit. Ceasurile au fost puse în carcasa Amadeo a Bovet pentru care atelierul a obținut deja un brevet care îi protejează invenția. Acest avantaj permite ca ceasurile să fie purtate la încheietură sau să fie folosite drept ceas de masă sau chiar să fie instalate pe bordul mașinii.

Ambele ceasuri au un tourbillon pentru acuratețe.

Rolls Royce Boat Tail Bovet2

Ambele piese au o parte frontală similară. Carcasa și cadranul sunt la fel, folosindu-se aceleași fațete Caleidolegno pe care le găsim și pe Boat Tail. Spatele ceasurilor, însă, sunt diferite. Pentru a le realiza au fost necesare 3.000 de ore de muncă a specialiștilor atelierului elvețian cu o lungă tradiție în spate.

Rolls Royce Boat Tail Bovet1

Rolls-Royce spune că ceasurile în aur alb de 18 karate au fost create pentru „prima iterație a Boat Tail”, declarație care insinuează apariția unui alt astfel de model pentru alți clienți interesați de automobile de lux realizate pe comandă cu o caroserie specială.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322