Bohen Mille Mer

Bohen Mille-Mer – un diver din Franța dus la extrem

Atelierul francez Bohen a prezentat noul său model tip diver Mille-Mer. Ceasul se remarcă din start prin profilul generos și rezistența la apă de până la 1.000 de metri.

Bohen și-a păstrat originile în Franța, dar a încheiat parteneriate importante cu mai mulți furnizori din Elveția. Chiar și așa, prețul rămâne unul extrem de atractiv pentru ceea ce se oferă. Și mai impresionant este faptul că Bohen a decis să se axeze pe calitate și exclusivitate, așadar va produce până în 1.000 de ceasuri anual.

Bohen Mille-Mer costă 1.659 de euro, față de aproximativ 11.000 de euro cât ar costa un model asemănător de la o casă de renume.

Mille-Mer este găzduit într-o carcasă cu diametrul de 43 mm, cu o distanță de 50 mm între picioare și o înălțime a carcasei de 17,5 mm. Cu alte cuvinte, Mille-Mer nu a fost creat pentru a satisface tendințele actuale, ci pentru a rezista pe termen lung.

bohen

Mecanismul ales pentru Mille-Mer este o mișcare automată elvețiană Soprod M100, modificată conform specificațiilor exacte ale lui Bohen, inclusiv placare cu rodiu, rezistență ridicată antimagnetică (inclusiv o cușcă antimagnetică), rezistență la șocuri și decorare amplă, inclusiv punți perlate și rotor în Côte de Genève.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.