blancpain

Blancpain intră în Anul Șobolanului

blancpain

Cu ocazia Anului Nou chinezesc, Blancpain prezintă o premieră – primul său ceas cu cadran din porțelan, realizat manual în totalitate, chiar în atelierele brand-ului elvețian – Métiers d’Art.

Lansată într-o ediție ultra-limitată de numai 8 exemplare, această serie de ceasuri unice ne face cunoștință cu savoir-faire-ul artizanal de origine chineză din cadrul atelierelor de la Brassus. Astfel, după un an de muncă și teste, Casa Blancpain se laudă cu primele cadrane din porțelan dezvoltate și fabricate în atelierele sale, o procedură care solicită dexteritate, atenție la detalii și foarte multă răbdare.

Ceasurile din colecția Blancpain Métiers d’Art Porcelaine sunt animate de un mecanism automatic 1154, care poate fi admirat grație capacului pe jumătate transparent din safir. Pe cadranele albe din porțelan joacă trei șobolani, pictați manual, iar carcasele sunt din aur alb cu un diametru de 33 mm și au o lunetă bătută cu nu mai puțin de 48 de diamante. Superbele ceasuri au o rezervă de energie de 100 ore și curele elegante din piele de aligator.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322