Blancpain concurează alături de Lamborghini

Designul acestui ceas special a fost inspirat de liniile sofisticate ale versiunii de cursă a modelului Gallardo. Fabricată din oţel tratat DLC – Diamond Like Carbon – carcasa cu diametrul de 43,5 mm este rezistentă la apă (100m) alternând suprafeţele satinate cu cele şlefuite.

Super Trofeo Chronograph este animat de un mecanism Calibre F185 compus din 308 componente şi care oferă o rezervă de energie pentru 40 de ore de funcţionare. Orele 9 şi 12 se disting clar pe cadranul negru, fiind ilustrare de numere albe cu un contor roşu, aceleaşi numere regâsindu-se şi pe maşinile de curse. Ceasul este produs într-o ediţie limitată la 300 de exemplare.

Lamborghini Blancpain Super Trofeo este o competiţie monomarcă ce se va desfăşura pe celebre circuite europene, pe parcurul a şase weekend-uri, fiecare sfârşit de săptămână incluzând trei curse. Cei 30 de bolizi ce vor lua parte la aceste etape au la bază un Gallardo LP560-4, bineînţeles cu modificările specifice unui model de curse.

Cum vi se pare asocierea dintre Blancpain şi Lamborghini? Sunt potrivite cele două mărci una pentru cealaltă? Comentaţi aici sau pe forumul TEMPORIS acest subiect.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322