Bijuteria potrivită

Bohemia, Guess ID, Seaside sau Charmed sunt doar câteva dintre numele pe care Guess le-a prezentat vara aceasta. Elegante, exuberante sau cu un design clasic, bijuteriile Guess fac trimitere la nisipul cald de pe malul mării, frumuseţea unui zbor de fluture sau la un amestec de rebeliune rock cu accente romantice.

 

Designul pieselor trece de la un stil simplu la complex, un desen în care metalele de mai multe tipuri şi texturi se amestecă în nuanţe diferite şi jocuri de forme. Deşi prezentată ca o colecţie de toamnă, Guess Bohemia se potriveşte perfect purtării pe întregul an. Cerceii şi brăţările sunt confecţionate din ţesături complicate de metal aurit, ornate cu logo-ul companiei. ID se adresează unei categorii de public mai tinere, cu un spirit aventurier şi o fire excentrică.

 

 

Nu în ultimul rând, colecţiile Beauti-fly şi Seaside îşi găsesc inspiraţia în natură, în timp ce Guess Charmed este născută din îmbinarea unor simboluri urbane, prinse pe zalele brăţării. Fiecare dintre micile bijuterii este confecţionată din argint emailat apoi pentru a semăna cu o geantă, un ruj, o carte de credit sau o pereche de ochelari de soare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322