BellRoss BR 01 Cyber Skull Sapphire

Bell&Ross BR 01 Cyber Skull Sapphire – deviație inspirată

Deși Bell&Ross este un atelier renumit pentru ceasurile sale pătrățoase legate strâns de teme aviatice, acum avem parte de o schiță nouă.

Lansat pentru prima dată în 2020, Cyber ​​Skull reinterpretează motivul de lungă durată al mărcii cu craniul și oasele încrucișate printr-un filtru 3D de joasă rezoluție, oferind o piesă declarativă care datorează la fel de mult artei pop moderne, precum și designului ceasurilor de lux. Pentru cea mai recentă lansare, însă, marca duce acest concept îndrăzneț cu un pas mai departe, bazându-se pe succesul designului său unic Only Watch 2021, cu construcție bombastică din safir. Noua ediție limitată Bell & Ross BR 01 Cyber ​​Skull Sapphire este o piesă jucăușă și reprezintă un real spectacol. Fără îndoială, însă, avem de-a face cu o fermă afirmare a haute horlogerie.

Designul de mare impact al lui Bell & Ross BR 01 Cyber ​​Skull Sapphire începe cu carcasa sa pătrată cu fațete din safir pătrat de 43,5 mm lățime și 45 mm lungime. În timp ce această formă păstrează intactă descendența designului pătrat al mărcii, execuția generală pare futuristă și aproape generată de un computer.

Deși construcția sa clară duce la o vedere aproape nestingherită asupra mișcării din interior, la fel ca majoritatea carcaselor din safir, acest nou model pare să sufere de o durabilitate scăzută, deoarece marca evaluează ceasul pentru o rezistență redusă la apă de 30 de metri.

BellRoss BR 01 Cyber Skull Sapphire1

Bell & Ross alimentează BR 01 Cyber ​​Skull Sapphire cu mișcarea internă BR.CAL-209. Prețul recomandat de producător este 103.800 euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322