Batman Quantum Watch: o colecție pentru super-eroi

Conduși de succesul lansării colecției lor dedicată celei de a 80-a aniversare a lui Batman, UNDONE a captivat încă o dată fanii și colecționarii cu un alt tribut minunat adus luptătorului criminalist nr.1 al lui Gotham. Disponibil atât în versiunea Standard Edition, cât și în cea Limited Edition, UNDONE x Batman Quantum Watch este colecția ideală a oricărui pasionat de ceasuri.

Batman Quantum Black (Ediție limitată) și Batman Quantum Silver (Ediție standard) sunt inspirate din formidabilul arsenal de costume, vehicule și gadgeturi ale lui Batman. Colecția este inspirată atât de Batmobile, cât și de Mech-Batsuit, din filmul Batman v Superman: Dawn of Justice și are o suprafață mată sablată. O serie de componente robuste, cum ar fi carcasa unghiulară din titan și cristalul de safir cu cupolă rezistentă la zgârieturi, poziționează ceasul ca fiind gata să reziste testului timpului. Numele produsului în sine este inspirat de o piesă de tehnologie mai contemporană din arsenalul lui Batman – radarul cuantic.

Ediția limitată Batman Quantum Black disponibilă în 500 de bucăți. Aceasta duce mai departe conceptul Dark Knight cu o acoperire dură ca un diamant de carbon (DLC). Cu o lățime de 47 mm, cu o ramă de 43 mm și o grosime de 16,25 mm, carcasa indestructibilă din aliaj de titan de gradul II caracterizează gama lor de ceasuri de supereroi.

Cadranul unic este semitransparent, dezvăluind mecanismul automat de dedesubt. Indicii lui amintesc eșapamentul spate al motorului cu reacție al Batmobile. Un indicator galben pentru dată aduce un omagiu însemnului oval galben distinctiv al lui Batman (1989-1993). Lumea albastră înghețată strălucește ca radarul clasic de detectare a scopului lui Batman.

Colecția dedicată supereroului din Gotham se bucură de un mecanism automat japonez Seiko NH35A, care funcționează la 3Hz și oferă aproximativ două zile de rezervă de putere. Faimosul logo Bat apare pe cadran, pe carcasă și pe coroana înșurubată prelucrată CNC. Geamul din cristal de safir rezistent la zgârieturi oferă protecție, în timp ce cureaua de cauciuc oferă o închidere clasică.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322