Baselworld 2009 – Ulysse Nardin Chairman

În urmă cu aproape o lună vă anunţam că Ulysse Nardin pregăteşte un concept revoluţionar atât pentru lumea orologeriei cât şi pentru cea a tehnicii. Ei bine, Chairman a fost prezentat la Baselworld în toată splendoarea sa.

Telefonul e controlabil printr-o tastatură numerică, dar şi printr-un ecran multi-touch de 2,8 inci. Beneficiază de un sistem de blocare pe bază de amprentă digitală precum şi de o cameră de 5 megapixeli pentru o calitate optimă a pozelor şi filmelor. Se conectează la Internet mobil prin intermediul unei antene wi-fi, având disponibil şi un program de mail.

Dincolo de manufacturare şi calitatea materialelor din care este construit, lucrul care îl face deosebit pe Chairman este rotorul preluat de la ceasurile automatice Ulysse Nardin. Funcţionează întocmai ca un mecanism automatic obişnuit, cu excepţia faptului că energia este stocată în bateria terminalului şi nu într-un arc spiralat.

Mobilul este disponibil în cinci variante: aur roz, aur roz şi carcasă albastră, aur roz şi oţel, negru „stealth” şi oţel şi carcasă albastră cu elemente din oţel.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322