Awake 01 – inovator și sustenabil

Awake prezintă cel mai inovator și sustenabil ceas din industria orologeră, care satisface cele mai înalte așteptări în materie de performanță și stil.

Din dorința de a limita cât mai mult impactul asupra mediului, dar și din dorința de a salva planeta, cei de la Awake au creat Awake 01, o colecție de ceasuri inovativă și sustenabilă, realizată din materiale reciclate, biodegradabile și provenite din ingrediente ecologice.

Interviu în exclusivitate cu fondatorul Awake

Carcasa celui mai ecologic ceas este realizată din RE: FN-S1, un material inovator fabricat din plase de pescuit și transformat într-o nouă resursă, ultra ușoară și extrem de durabilă. Reciclat în laboratorul de inovare, acest material are o calitate, o textură și o rezistență de neegalat, fiind combinația perfectă între design și performanță.

Datorită acestui material, ceasurile din colecția AWAKE .01 cântăresc doar 29 de grame, ceea ce le face cele mai ușoare din industria orologeră. De asemenea, sunt deosebit de confortabile la încheietura mâinii și limitează în același timp impactul pe care îl au asupra mediului.

Awake 01 are un mecanism inovator, care funcționează cu energie solară, iar durata sa de viață este de aproximativ 20 de ani. Mai multe detalii despre mecanismul inovator dezvoltat de Awake găsiți în următorul număr al revistei Temporis!

FRED: „AWAKE .01 este punctul culminant al unui lung proces de cercetare și observare. Pentru a realiza ultima noastră inovație: RE: FN-S1, ne-am inspirat din bogăția și complexitatea mineralelor, componente elementare ale naturii și ale vieții pe pământ”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322