avi-8

AVI-8 lansează două noi ceasuri

Legiunea Regală Britanică devine noul motiv de mândrie pentru AVI-8. Atelierul a lansat în numele acestei organizații caritabile două noi ceasuri: The Flyboy Royal British Legion Founder’s Chronograph (#AV-4092) și Flyboy Royal British Legion Chairman’s Meca-Quartz (#AV-4096).

The Flyboy Royal British Legion Founder’s Chronograph se distinge prin cifre arabe îndrăznețe, acete catedrale și o coroană de tip „ceapă” supradimensionată. Carcasa din oțel inoxidabil are un diametru de 40 mm și o grosime de 12 mm, ceea ce oferă o senzație oarecum rafinată la încheietura mâinii în comparație cu alte cronografe pilot, care prezintă adesea carcase semnificativ mai mari.

Flyboy Royal British Legion Chairman’s Meca-Quartz are o estetică curată, lizibilă, cu cifre arabe, o carcasă de 40 mm și o coroană în stil „ceapă”. Fără fereastră de dată, Chairman’s Meca-Quartz va atrage puriștii și cei care preferă aspectul mai simetric al unui cadran fără date. Profilul său de design curat este accentuat de accente bej nisip, mâini de seringă și o scară de 24 de ore de un roșu aprins. Piesa este disponibilă în două variante de culoare: Vintage Brown și Vintage Black. După cum era de așteptat, Vintage Brown emană o atmosferă mai clasică, în timp ce Vintage Black este îndrăzneț și contemporan.

O trăsătură de design notabilă, evidentă, comună ambelor ceasuri este coroana mare, supradimensionată, „ceapă”. Inspirându-se din ceasurile de șanț de la începutul secolului al XX-lea, este o trăsătură de design care nu numai că adaugă la funcționalitatea ceasului, ci adaugă și mult caracter designului. În vârful coroanei se află un „mac cu două petale” roșu aprins, un simbol emblematic și de durată al sprijinului pentru forțele armate britanice din trecut și prezent.

În plus, ambele modele au cadrane cu granulație fină, cu mai multe straturi, care prezintă o dimensionalitate impresionantă, păstrând designul lor simplu, redus, dinamic și interesant. Ambele cadrane beneficiază de note de culoare de bun gust și de vopsea luminiscentă aplicată atât pe mâini, cât și pe indici, ceea ce asigură o lizibilitate amplă.

Prețul pornește de la 130 de euro și ajunge până la 265 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322