Audemars Piguet Royal Oak Offshore Tour Auto

Tour Auto 2000 este o reeditare modernă a cursei „Tour de France Automobile”, un eveniment auto în care maşini de epocă se întrec în fiecare an pe trasee special alese din Franţa . Rutele se schimbă de la ediţie la ediţie, iar cursa propriu-zisă este intercalată cu diferite probe speciale de viteză pentru stabilirea clasamentului final.

 

 

Audemars Piguet se află la al patrulea an de colaborare cu raliul istoric francez. Este cunoscută asocierea AP cu lumea sporturilor motorizate, precum şi faptul că manufactura este reprezentată de piloţii Formula 1 Rubens Barrichello şi Jarno Trulli. După Jules Audemars Tour Auto 2006, Royal Oak Tour Auto 2007 şi the Royal Oak Offshore Tour Auto 2008 Chronograph, ceasuri lansate pentru fiecare an în care Audemars s-a ocupat de cronometrare, în 2009 a urmat Royal Oak Offshore Tour Auto 2009 Chronograph.

 

 

 

La fel ca şi predecesorii săi, Tour Auto 2009 păstrează o serie de referinţe clare către maşinile de curse. Cadranul negru este împărţit în pătrate asemănătoare steagului alb-negru caroiat., în timp ce indicatoarele aduc aminte de ceasurile de pe bordul unei maşini. Carcasa este confecţionată din titan, material foarte uzitat şi în domeniul auto. Motorul automatic dinăuntrul ei poartă indicativul 2326/2840 şi poate funcţiona fără întoarcere timp de 38 de ore. Toate piesele sunt decorate manual, placate cu rodiu şi gravate cu însemnul Côtes de Genève.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322