Royal Oak 37mm 2022

Audemars Piguet Royal Oak 37 mm – pregătit pentru succes!

Reputatul atelier Audemars Piguet împlinește jumătate de secol de la lansarea primului său ceas, iar Royal Oak de 37 mm face parte din festivități! Iată ce noutăți s-au introdus!

Nu în fiecare zi faci 50 de ani! De aceea, Audemars Piguet a pornit un proces de reșlefuire a unora dintre cele mai celebre modele ale sale. Atelierul va prezenta multiple ceasuri în zilele și lunile care urmează, dar ianuarie 2022 este marcat de prezenția lui Royal Oak de 37 mm care nu poate fi decât un uriaș succes!

Versiunea de mijloc a Royal Oak la capitolul dimensiuni ni se prezintă acum în nu mai puțin de 8 variante – de la finisaje din oțel și până la aur roz care pot avea sau nu diamante! Prin urmare, noul Royal Oak de 37 mm va purta numărul de referință 15550, în loc de 15450. Astfel va fi mai ușor de recunoscut varianta actualizată pentru cei care nu sunt deja obișnuiți cu lansările mărcii.

Dacă pentru unele modele din portofoliu vor fi aplicate câteva modificări simpliste, în cazul lui Audemars Piguet Royal Oak 37 mm avem o întreagă armată de schimbări. Carcasa măsoară tot 37 de mm, însă aceasta a fost actualizată astfel încât finisajele să fie mai ușor de observat. Măiestria prelucrării iese mai ușor în evidență. Și celebra brățară a primit și câteva actualizări minore. Primele patru verigi au acum forma trapezoidala care accentuează atât faptul că este subțire, cât și conicitatea întregului ansamblu.

Dar asta nu este tot. Minutul este diferit – chiar dacă nu observi la prima vedere. În generația anterioară, marcatoarele minutelor erau imprimate pe zona exterioară plată a cadranului. Cu acest model aniversar de 50 de ani, acestea apar acum direct pe suprafata Tapisserie.

Audemars Piguet Royal Oak 37 mm
Audemars Piguet Royal Oak 37 mm

În timp ce gama de 37 mm vine într-o varietate de culori, AP salută în mod special – ceea ce se pare că se numește – culoarea Bleu Nuit, Nuage 50, adică celebra culoare albastră a cadranului Royal Oak, dezvoltată inițial de producătorul de cadrane din Geneva Stern Frères.

Și calibrul a trecut printr-o serie de îmbunătățiri. Primul indiciu în acest sens este un prezent înfloritor pe aproape toate noile ceasuri „aniversare” Royal Oak: o greutate oscilantă din aur de 22k (rotor) cu un logo special conceput pentru a 50-a aniversare. Fiecare rotor a fost potrivit cu culoarea carcasei ceasului în care se află. Marca a spus că aceste rotoare vor fi produse în interiorul ceasurilor pe durata anului 2022 pentru a sărbători ocazia. Avem, așadar, o mișcare nouă – Calibrul 5900.

În funcție de varianta dorită, prețurile pornesc de la 22.000 de euro și ajung până la 57.100 de euro.

Noile ceasuri nu sunt ediție limitată, însă noul mecanism va fi produs doar în 2022!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322