Audemars Piguet pentru Jay Z

Dacă în Europa marile orologerii încearcă asocieri cât mai stilate, în America lucrurile stau „puţin” diferit. E drept, Jay-Z nu mai e puştiul care la 12 ani îşi împuşca fratele în umăr sau care vindea cocaină pe străzile din New York, dar e totuşi un rapper. Cântăreţul are acum o avere considerabilă, a adunat câteva premii Grammy şi numeroase discuri de platină. Nu e numai un artist ci şi un om de afaceri prosper şi, poate mai important, prietenul cântăreţei Beyonce Knowles.

 

Deşi în Europa asocierea dintre Audemars Piguet (şi orice altă marcă de fapt) şi un rapper e un fapt puţin probabil, în State orologeria se bucură de reprezentarea vedetei încă din 2005. Fan al brandului, Jay Z a aniversat 10 ani de carieră prin lansarea unei serii limitate la 20 de exemplare Royal Oak. Cu o carcasă din platină gravată cu semnătura starului ceasul poate fi recunoscut şi după cadranul albastru şi numeralul „10” acoperit cu diamante.

 

 

 

În momentul lansării, modelul era livrat împreună cu un iPod preîncârcat cu toată muzica artistului. De atunci, Jay Z a mai lansat trei albume care, în mod evident, nu se află pe compilaţie, dar mp3 player-ul se află încă în ofertă.

Ceasul poate fi cumpărat de pe site-ul de vânzări eBay pentru 59.900 $

Sursă: Hodinkee
Sursă foto

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322