Audemars Piguet – Comori dîn adâncuri

În cazul noii colecţii Prestige Sports pe care o propune Audemars Piguet, tratarea estetică în manieră tipic luxoasă este rezervată numai ceasurilor de damă. Caracterul sportiv al designului este lesne de recunosut în formele solide ale carcasei, cu metal abundent, contur exterior octogonal şi chiar şuruburi aparente! Aceste detalii care atestă polivalenţa nobilă a modelelor de damă Royal Oak şi Royal Oak Offshore dau greutate acestor piese atât la sensul propriu, cât şi la cel figurat. Pentru a desăvârşi rafinamentul estetic al acestora, la generozitatea formelor se alăturăle aspectul superb al materialului din care este făcut bezelul – aur roz de 18 k, şi strălucirea celor 32 de diamante încrustate.

 

Mai departe, sunt propuse câteva variaţuni interesante, menite să convingă diferite preferinţe. Royal Oak dispune de brăţară de aur roz, sau, pentru clientela care insistă pe latura sport a ceasului, curea din cauciuc alb sau negru. În concordanţă, cadranul este disponibil în două nuanţe: alb şi negru. Royal Oak are un mecanism quartz calibrul 2712 şi rezistă până la adâncimea de 50 m. Tuşa de exclusivitate a acestei serii de modele constă din versiunea Royal Oak Jewellery, al cărei bezel este ornat cu nu mai puţin de 699 de diamante!

 

Gama de vârf a colecţiei este reprezentată, însă, de seria Royal Oak Offshore Chronograph. Ceasul este înzestrat cu un mecanism automatic calibrul 2385, ceea ce îi confirmă apartenenţa la segmentul cel mai pretenţios din oferta celebrei mărci Audemars Piguet. De fapt, prin aceste piese, Audemars Piguet oferă mai mult din toate punctele de vedere. Bezelul este ornat cu 323 de diamante, iar detalierea ultrafină a cadranelor mici, aferente funcţiei de cronograf, este impresionantă. Pentru cine doreşte un plus de exclusivitate, înfăţişarea exotică a versiunii Ladycat, dată de cadranul negru în puternic contrast cu cureaua roz şi detaliile decorative de aceeaşi culoare, va fi alternativa decisivă. Bezelul acestei serii limitate la 150 de exemplare este din oţel inoxidabil mat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322