Aspen One

Aspen este un brand turistic, un loc cunoscut pentru frumuseţea sa naturală, pârtiile perfecte şi statutul înalt al vizitatorilor. O marcă foarte puternică pe care René van Ass a căutat să o continue şi în lumea orologeriei.

Colecţia de ceasornice e alcătuită din 3267 de piese, adică exact numărul de feet (picioare) pe care îl măsoară muntele Aspen. Pe vârful acestuia un panou va avea gravat numele tuturor celor care îşi vor cumpăra un ceas precum şi numărul virtual al altitudinii, corespondentul seriei gravate pe capacul piesei. Primul ceas din serie va fi licitat în Europa în beneficiul cercetărilor pentru vindecarea cancerului. Al doilea va fi oferit cadou unei celebrităţi neanunţate încă de compania elveţiană.

Carcasa modelului va fi confecţionată din aur roz sau alb de 18K, într-un diametru generos de 45mm. Un ETA 2894-2 cu 37 de rubine pune ticăitorul lui Aspen One în funcţiune, păstrându-l fără întoarcere pentru 42 de ore. Ceasul poate fi deschis, iar sub mecanism poate fi găsită o busolă plutitoare Swiss Trek HR900 marcată cu zonele din Aspen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322