artya purity

ArtyA Purity Tourbillon – plăcerea transparenței

Când vine vorba despre aspect intrigant și invitație la descoperire, tourbillon-ul nu poate fi egalat în materie de fascinație. Cel puțin pentru moment!

Fabricat din safir pur, fără sub-șasiu metalic sau orificii pentru a crește rigiditatea, carcasa ArtyA Purity Tourbillon se concentrează în mod clar pe a permite o viziune neîngrădită a mișcării din interior. Chiar și coroana de pernă la ora 3 este din cristal de safir, cu o formă înclinată dramatic. La 46 mm lățime, acest caz ar trebui să fie departe de a fi discret pe încheietura mâinii, dar având în vedere materialul și designul scheletului, acest lucru ar atrage probabil atenția la orice dimensiune. Designul general al carcasei este elementar simplu în imagini, cu urechi largi conice, laturile carcasei plăcii și o ramă îngustă.

Nu există indicii, scale sau inele de capitole care să distragă atenția de la spectacolul mișcării scheletului și, în timp ce citirea timpului ar putea fi dificilă, rezultatul final al acestui angajament față de estetică este uimitor în imaginile inițiale.

artya

Placa principală și punțile negre scheletate înguste iau toate forma unor cercuri concentrice, de la inelul exterior care atașează mișcarea la carcasă la inelele miniaturale stratificate care susțin trenul angrenaj ascuns pe partea din spate a carcasei.

Cu abordarea sa stilizată, minimalistă modernă și designul dramatic de turbillon supradimensionat, ArtyA Purity Tourbillon, nominalizat la GPHG, este una dintre cele mai impresionante piese de spectacol orologic din acest. Totul are, însă, un preț. În acest caz, vorbim de 110.000 euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322