Arnold & Son Luna Magna

Arnold & Son Luna Magna – lună din marmură la încheietură

Watches&Wonders Geneva 2021 ne oferă în continuare surprize fantastice, așa cum este și Luna Magna realizat de Arnold & Son. Ceasul vine cu o sculptură din marmură integrată în cadran.

Luna tridimensională pe care modelul Arnold & Son a integrat-o cu mare finețe în planul principal al exemplarului Luna Magna reprezintă o afișare extraordinară a măiestriei muncii migăloase. Mai mult, ceasul are și un mecanism nou dezvoltat in-house pus pe un prim ceas denumit AS 1021. Acesta necesită o corectură manuală de o zi o dată la 122 de ani.

Arnold Son Luna Magna1

Luna rămâne piesa principală, fix cea care atrage atenția. Are 2,2 grame și se rotește în jurul propriei axe. Mai mult, marmura este împletită cu sticlă aventurine care denotă o eleganță impresionantă.

Arnold & Son Luna Magna are o carcasă din aur roșu-auriu de 18k și un diametru de 44 mm în care nu găsim cristal. Cureaua de culoare albastră este realizată din piele de crocodil. Este rezistent la apă până la 30 de metri adâncime. Vor fi realizate doar 28 de exemplare și prețul pornește de la 39.000 de euro fără taxe.

Arnold Son Luna Magna2

Arnold & Son are o istorie lungă în spate, originile sale fiind plasate în secolul XVIII.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.