arnold and son double tourbillon jade

Arnold & Son introduce o nouă versiune pentru al său Double Tourbillon

Arnold & Son Double Tourbillon reprezintă una dintre cele mai complicate ceasuri ale mărcii și își manifestă existența încă din 2014. Face parte din seria Gran Complications!

Deși a fost lansat în 2014 pentru prima dată, Arnold & Son Double Tourbillon și-a menținut statutul special. Punctul culminant este, evident, cadranul. Cadranul principal verde strălucitor este realizat din jad, care provine din Wyoming. Arnold & Son l-a ales special pentru nuanța sa strălucitoare și ușoarele „vene” negre. În plus, jadul are o istorie bogată în culturile din America Centrală și Asia. Chinezii, în special, consideră că este o piatră norocoasă.

În contrast cu cadranele de jad verde bogat, sunt două subcadrane albe realizate din opal. Acestea reprezintă cele două fusuri orare. Pentru a le diferenția, unul are marcatori de oră cu cifre romane, în timp ce celălalt are marcatori de oră cu cifre arabe.

Mișcarea din interior este calibrul intern A&S8513, care este vizibil printr-o carcasă din safir. Acest calibru cu înfășurare manuală bate la 3 Hz și are două butoaie care oferă o rezervă de putere de 90 de ore.

Prețul pentru Arnold & Son Double Tourbillon Green Jade este de 199.000 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322