arnold son globetrotter

Arnold & Son Globetrotter, disponibil și în oțel inoxidabil

Arnold & Son Globetrotter în varianta din oțel inoxidabil a fost anunțat pentru prima dată în 2018. Trei ani mai târziu și… Este aici!

Arnold & Son Globetrotter este un ceas world-time cu o funcționalitate aparte care permite inelului cu 24 de ore să fie ajustat astfel încât să permită afișarea simultană a timpului în 24 de locații diferite. Dar acest exemplar este diferit! Complicația este modificată, în sensul că inelul marginal este fixat și timpul este dezvăluit prin intermediul unei hărți centrale.

Cadranul devine astfel un loc în care are loc toată acțiunea și Polul Nord primește o recunoaștere aparte prin marcarea cu ajutorul unei bijuterii.

Arnold & Son Globetrotter în varianta din oțel inoxidabil va fi lansat în două variante: una cu cadran albastru care va permite realizarea a numai 88 de exemplare și una cu cadran alb puțin opac care nu este limitat. Ambele ceasuri au mecanismul A&S6022 instalat, măsoară 45 de mm în diametru și oferă o rezervă de putere de 45 de ore.

Harta și indicii pentru minute și ore beneficiază de strălucire nocturnă, un lucru care oferă un aspect nocturn fascinant pentru cei care iubesc călătoriile.

Prețul este de 17.800 de euro pentru varianta în ediție limitată și de 16.800 de euro pentru exemplarul cu cadran alb opac.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322