apple watch 7

Apple Watch Series 7, lansat oficial. Noutățile de reținut

Apple a lansat noua gamă de ceasuri inteligente denumită… Apple Watch. Noua generație vine cu câteva îmbunătățiri, dar nu revoluționează nimic.

Noul Apple Watch Series 7 se remarcă în primul rând prin posibilitatea de a fi personalizat mai ușor ca înainte. Acum vine în mai multe culori și cu mai multe tipuri de brățări.

În al doilea rând, Apple Watch Series 7 se bucură de o formă familiară, dar îmbunătățită. Actualizarea păstrează aceeași siluetă pătrățoasă și rotunjită, dar acum măsoară 41 de mm și 45 de mm, respectiv.

Apple Watch Series 7 oferă, conform Apple, o rezistență sporită la spargere față de seria 6, dar permite și Seriei 7 să fie certificat IP6X pentru rezistența la praf. Deși Apple susține că seria 7 este „rezistentă la înot” la 50 de metri rezistență la apă, această afirmație ar trebui probabil tratată cu prudență.

Vestea bună este că noul Apple Watch va fi disponibil atât în ​​oțel inoxidabil, cât și în carcase din aluminiu complet reciclate.

apple watch

Ecranul lui Apple Watch Series 7 este mai luminos și suprafața ecranului cu 20% mai mare față de Series 6 aduce fonturi mai mari și o tastatură QWERTY intuitivă.

În al treilea rând, printre noutățile la capitolul software se numără o aplicație pentru meditat, una pentru Tai Chi și una pentru Pilates.

Finalmente, Apple Watch păstrează colaborările cu Nike și Hermes. Prețul este de 399 de dolari americani, iar ceasul va fi disponibil din noiembrie 2021 cel mai târziu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322