Antrenorul personal – Polar FT80

Înaintea fiecărui antrenament, FT 80 se conectează prin intermediul unui transmiţător la un senzor plasat pe pieptul sau la cureaua sportivului. Nu sunt folosite fire sau conexiuni fixe. Pur şi simplu, utilizatorul îşi lipeşte electrodul în zona inimii şi porneşte ceasul. Legătura se realizează imediat, iar ceasul poate fi legat în acelaşi mod şi la alte aparate din sala de gimnastică.

Informaţiile privind ritmul cardiac, timpul exerciţiului, temperatura corpului, caloriile consumate sau intensitatea exerciţiului sunt afişate cu o culoare albă pe fond negru. La nevoie, ecranul se poate aprinde pentru citirea informaţiilor în condiţii de luminozitate scăzută.

La finalul şedinţei de antrenament, ceasul generează un raport, informaţii generale despre exerciţii şi starea fizică a purtătorului. Graficele, numerele şi toate detaliile pot fi descărcate apoi şi în calculator pentru o evaluare completă a antrenamentelor şi programarea celor viitoare.

Ceea ce îl separă pe FT80 de concurenţă este sistemul STAR training de care dispune. Practic, programul înlocuieşte un antrenor personal. Stabileşte obiective, măsoară performanţe, detectează schimbarea stării de spirit şi face sugestii de antrenament în funcţie de momentul zilei şi dispoziţia sportivului.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322