alsta motoschaphe 120

Alsta Motoschaphe 120 – proiectat pentru rideri

Odată cu blockbuster-ul Jaws, Richard Dreyfuss a reușit să intrige lumea orologeriei cu un ceas greu de identificat. După multe dezbateri și cercetări minuțioase, s-a concluzionat că este vorba despre o piesă care aparținea unei mici companii elvețiene – Alsta.

Dorința internauților de a afla adevărul a dus la popularizarea acestei mici firme care n-a acordat o atenție sporită marketizării produselor sale. Deși Dreyfuss l-a avut la încheietură și filmul Jaws a devenit o legendă, Alsta Nautoscaph nu a reușit să ajungă în multe exemplare pe piață. Mai mult, e posibil ca acesta să fi trecut complet neobservat.

Alsta, însă, a renăscut în 2014 și a realizat mai multe exemplare pentru a satisface dorința fanilor de a deține unul.

Acum aduce în prim plan Alsta Motoschaphe 120, un ceas care fuzionează forma Alsta cu designul proaspăt derivat din clasicismul preferat de iubitorii industriei care își petrec majoritatea timpului liber pe două roți.

2

Alsta nu folosește vreo complicație fantastică pentru Motoschaphe 120, dar introduce un design destro care poate fi extrem de confortabil pentru acele rute lungi pe care le parcurgi ținând motocicleta sub control. Acesta nu „sapă” în piele, ci se adaptează imediat poziționării elegante.

Alsta Motoschaphe 120 are un diametru de 40 de mm și un profil înalt care ne amintește de vremurile apuse. Sub cristalul de safir și înconjurat de o inserție neagră de aluminiu de 12 ore, se află un cadran negru înălțat, ornamentat cu indicatori orari de culoare albă, strălucitori.

Ceasul are o rezistență la apă de 300 de metri și are carcasa realizată din oțel inoxidabil. Calibrul folosit este Seiko NH35 și are o rezervă de putere de 41 de ore.

3

Alsta Motoschaphe 120 are un preț de plecare de 800 de euro și poate fi deja comandat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322