Alpina readuce seria Regulator in prim-plan

Alpina a anuntat in aceasta saptamana un nou orologiu din seria Regulator, marcand astfel o intoarcere catre un design reusit si apreciat de clienti.

Succesorul lui Avalanche Regulator, care a aparut in 2003, este, asadar, Alpiner Regulator Automatic. Acesta deschide calea catre un set nou de produse de calitate, unul care imbina experienta efortului din trecut cu priceperea din prezent.

Alpiner Regulator Automatic are un set de indicatoare pentru secunde si ore care se rotesc separat de minutar. Acestea se desfasoara impecabil deasupra suprafetei liniare Cotes de Geneve. Astfel Alpina reuseste sa produca un dispozitiv modern care nu isi tradeaza originile din care a renascut.

Cadranele pentru secunde si ore sunt pozitionate in balanta, insa nu lasa loc de interpretari: acestea sunt usor vizibile, au un font lizibil si faciliteaza experienta privitului. Timpul parca trece altfel!

Nu putem, insa, sa nu remarcam faptul ca in cazul lui Alpiner Regulator Automatic s-a implementat o modificare esentiala fata de ceasul de acum 17 ani: acum orarul, minutarul si secundarul sunt imbogatite cu material luminescent. O astfel de caracteristica este utila celor care calatoresc sau merg des in aventuri si au nevoie, pe langa stil, de o doza de utilitate. Cu aceasta decizie a maestrilor Alpina iti va fi mai usor sa masori timpul, indiferent daca lumina e prezenta sau nu.

Aspect modern si traditie respectata

Constructorul Alpina este renumit pentru ofertele sale vintage, insa in cazul lui Alpiner Regulator Automatic ne bucuram de un look contemporan ce ne aminteste de perioada de glorie a inceputului mileniului trei.

Forma sa pastreaza seriozitatea unui produs de exceptie, insa capteaza esenta nostalgiei prini modul in care a fost construit. Ceasul se prezinta intr-un cadrul de otel de 45 de mm care se simte premium la atingere si nu lasa loc de indoieli.

In interiorul lui Alpiner Regulator Automatic se ascunde sistemul automat de miscare AL-650 bazat pe ETA. Este diferit fata de modelele din trecut, insa ofera o precizie mult mai buna in masurarea timpului.

Spatele sau nu va gazdui safirul semitransparent de culoare neagra, intrucat aici avem parte de otel imbogatit cu mai mult carbon ce garanteaza o rezistenta suplimentara la provocarile de zi cu zi, indiferent de unde ne aflam.

Prin inceperea acestor vanzari, Alpina isi va continua misiunea de a sprijini parcurile naturale din SUA. Vor dona 100 de dolari pentru fiecare unitate vanduta.

Preturile pornesc de la 1.895 de dolari si poate ajunge pana la 1.995 de dolari, in functie de versiunea aleasa.

Cei mai norocosi, totusi, raman americanii. Pentru piata din SUA se va oferi si o editie limitata. Vor fi produse doar 883 de piese care vor prezenta doua caracteristici esentiale: fundal albastru si cusaturi fine rosii. Cureaua, asa cum ne asteptam, va fi realizata dintr-un material confortabil ce seamana cu Alcantara.

Publicat de Florin Amariei la data de 29 October, 2020 11:26 pm
Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.