Alpina AlpinerX Alive îmbină tradiția analogică cu funcționalitatea modernă

Orologeria a tot făcut în ultimii ani pași înspre fuziuni care să aducă ce e mai bun din progresul tehnologic în măiestria realizării ceasurilor, insa Alpina AlpinerX pastreaza un fler greu de ignorat.

Un ceas conectat avansat din punct de vedere tehnic îi poate oferi acestui om modern toate funcționalitățile și informațiile pe care le necesită viața de zi cu zi, dar prea des această capacitate costă stilul. Alpina rezolvă dramatic această problemă cu ceasul conectat AlpinerX Alive.

Combinând aspectul unui ceas tradițional elvețian cu sofisticarea de înaltă tehnologie și integrarea unui ceas modern conectat, Alpina AlpinerX Alive oferă o soluție cu îndrăzneală fără compromisuri la nevoile urbanului activ contemporan.

Carcasa neagră de 45 mm a Alpina AlpinerX Alive oferă o prezență agresivă, sportivă la încheietura mâinii, cu picioare largi, conice, evidențiate de un șanț continuu care curge. Renderizat într-un amestec de fibră de sticlă și oțel inoxidabil pentru amestecul perfect de greutate redusă și rezistență, forma clasică de ceas sport de la AlpinerX Alive oferă un contrast dramatic cu funcționalitatea sa de ultimă oră.

Butoanele late dreptunghiulare și marginea monedei adânci care înconjoară rama rotativă bidirecțională oferă designului un aer de soliditate masculină, asigurând în același timp că experiența tactilă a interacțiunii cu gama largă de capabilități a AlpinerX Alive se simte la fel de luxoasă și antrenantă ca un ceas mecanic clasic.

Designul agresiv și robust al carcasei este mai mult decât doar pentru spectacol, cu un cristal de safir rezistent la zgârieturi și o rezistență solidă la 100 de metri.

Prețul recomandat pentru Alpina AlpinerX Alive este de aproximativ 1050 euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322