Adrenalina alimentează hiperorologeria

Pentru a celebra parteneriatul cu Pirelli, colecția Excalibur a lui Roger Dubuis se mărește cu două noi modele Excalibur Spider și Excalibur Spider Pirelli.

Creativitatea departamentului de cercetare și dezvoltare al lui Roger Dubuis a creat un cadru de dimensiuni reduse pentru tourbillonul scheletic mărcii. Un calibru intern care prezintă una dintre cele mai căutate artificii tehnice de la Hyper Horology, redus pentru a fi montat într-o carcasă de 39 mm. Echipat cu o rezervă de putere de 60 de ore, acest model este înfrumusețat cu decorațiuni semnate Hallmark of Geneva.

Indiferent dacă este din aur roz cu accente albe, din titan de culoare neagră sau roșu și negru, toate cele trei versiuni sunt echipate cu sistemul de desfacere rapidă al lui Roger Dubuis și are curele interschimbabile.

Fiecare model vine cu o încrustare diferită: cel care se potrivește cu iterația roșie Pirelli este realizat din cauciucul anvelopelor pentru motorsport, care a concurat în curse reale, în timp ce versiunea neagră prezintă Rubber Tech, iar varianta albă este din piele de vițel.

Noile modele sunt disponibile în ediție limitată de 88 unități pentru fiecare dintre modelele Excalibur (Spider negru sau alb) și 28 pentru Excalibur Spider. În ceea ce privește prețul de achiziție, încă nu au fost comunicate informații în acest sens.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322