A. Lange Sohne Zeitwerk Honeygold Lumen

A. Lange & Söhne Zeitwerk Honeygold Lumen – meșteșugăreală teutonică

În urmă cu 27 de ani, A. Lange & Söhne a renăscut. Aniversarea este marcată corespunzător printr-un nou ceas în ediție limitată. Iată ce trebuie să știm despre el!

A. Lange & Söhne Zeitwerk Honeygold Lumen reprezintă tranziția celebrului ceas digital Zeitwerk către încastrarea în aliajul de aur Honeygold. Totodată, a fost adăugată și funcția Lumen. Singurul aspect determinant în materie de design care lipsește este exclusivul Handwerkskunst.

„Lumen” la A. Lange & Söhne este utilizarea unui cadran semi-transparent dezvoltat de Lange, care permite afișajelor luminoase cu cifre săritoare să fie complet vizibile la orice oră. E cool. Este distractiv. Cel mai important, este o abordare nonconformistă.

Ignorând toate caracteristicile estetice ale ceasului, suntem și noi intrigați de noua mișcare. Descrisă ca fiind a doua generație de mișcări din familia Zeitwerk, un trend care a început odată cu lansarea Zeitwerk Date în 2019, noul calibru L043.9 are o rezervă de putere dublă față de generația anterioară, datorită unei perechi de butoaie cu arc principal controlată prin evadarea cu forță constantă patentată a companiei.

A. Lange & Söhne Zeitwerk Honeygold Lumen are un diametru de 33,6 mm și încapsulează 61 de bijuterii. Prețul pornește de la 124.900 de euro. Ceasul va fi disponibil exclusiv în buticurile A. Lange & Söhne.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322