A. Lange & Sohne Grand Lange 1 Moon Phase


Grand Lange 1 Moon Phase rezervă un spaţiu generos pe cadran pentru această complicatie, al cărei indicator este în continuă mişcare, la fel ca Luna, însă mişcarea este atât de subtilă, încât nu poate fi percepută cu ochiul liber. Timpul măsurat de Moon Phase Display, de la o lună nouă la alta, are o precizie de 99,9978%, spune A.Lange & Sohne.

În urma unor calcule complicate, maison-ul german afirmă că eroarea complicaţiei este atât de mică, încât trebuie corectată cu o zi la fiecare 122,6 ani. Dacă ceasul se opreşte, mecanismul fiind unul cu întoarcere manuală, complicaţia Moon Phase poate fi setată din butonul dedicat, îngropat în carcasă, plasat între orele şapte şi opt.

Discul lunii de pe display este din aur, la fel şi cele peste 300 de stele de diferite dimensiuni, tăiate cu laser, care sugerează foarte veridic o galaxie.

 

Calibrul L095.3, cu 446 de componente şi întoarcere manuală, oferă o rezervă de putere de 72 de ore şi indicator al acesteia pe cadran. Carcasa din aur galben, aur roz sau platină are diametrul de 41 mm, iar cureaua este din piele de crocodil.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322