Czapek Antartique Revelation STD Print copy

A început Watch & Wonders 2023

Czapek intră pe scenă cu 3 noi modele deosebite

În cadrul ediției 2023 Watch & Wonders, manufactura Czapek a decis să prezinte nu mai puțin de 3 creații noi care să reflecte măiestria ceasornicarilor și designerilor manufacturei. Temporis începe să vă prezinte noutățile de la fața locului iar articole pe larg în care ne vom explora dorințele orologiere vor urma în online dar și în numărul viitor al revistei Temporis.

Dezvoltat în nu mai puțin de 3 ani, Czapek intră pe scenă cu Antartique Revelation, un ceas ce duce estetica ceasurilor skeleton la următorul nivel. Acesta reușește să îmbine esteticul deosebit al ceasurilor de acest tip cu inginerie exclusivă. Noul mecanism bespoke SXH7 își expune inima mecanică într-un mod deosebit spre încântarea privitorului sau a purtătorului, cu referințe ce aduc aminte de Antarctique Rattrapante lansat în 2021. Mecanismul din noul Antarctique Revelation își are originea în îndrăgitul SXH5, așadar dorința de a-l face vizibil este de înțeles. Prețul acestuia este de 38,000 CHF.

Czapek Antartique Revelation STD Print copy
Czapek Antartique Revelation
Czapek Antartique Revelation BACK HR copy
Czapek Antartique Revelation

Următorul pe lista Czapek este Antarctique S „Carte des Nuages” ce se traduce Harta Norilor. Ecranul acestuia se joacă cu nuanțele de alb sau gri perlat ce complementează superb seria de 12 diamante regăsite acolo. Cu o măiestrie absolută manufactura a reușit să utilizeze tehnica guilloche, însă aceasta întrece orice așteptare atunci când vedem că această tehnică este folosită pe un disc ultra-subțire de perlă care este extrem de delicată și fragilă. Un ceas într-adevăr deosebit ce-i va purta pe doritori până în al nouălea cer și chiar mai sus. Prețul pentru o asemenea extravaganță pornește de la suma de 26,000 CHF și poate ajunge la 36,000 CHF în funcție de configurația aleasă.

Czapek Antarctique S Carte des Nuages Misty White BLK HR copy
Czapek Antarctique S Carte des Nuages Misty White
Czapek Antarctique S Carte des Nuages Misty White Beauty LR copy
Czapek Antarctique S Carte des Nuages Misty White

Pe final, Cazpek a dezvăluit și Antarctique S „Sashiko” ce aduce un omagiu liniilor geometrice și spațiului tridimensional Japonez regăsit în cusăturile ce poartă același nume, cusături ce s-au dezvoltat în Japonia în perioada Edo. Acest efect este realizat prin repetarea unor pătrate la 45 de grade și 6 fațete. Sashiko are un preț de pornire de 24,000 CHF și poate urca până la 28,000 CHF dacă se optează pentru opțiunea cu indici de diamant.

Czapek Antarctique Sashiko BACK copy 1
Czapek Antarctique Sashiko
ANT S Sashiko Lifestyle 8 copy
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322