6 în 1

Icelink este o companie mică şi nu foarte cunoscută. De altfel, 6 Timezone este singurul model produs, într-o varietate de versiuni.

 

 

Interesant este că Icelink a produs o soluţie pe cât de simplă la nivel conceptual, pe atât de dificil de pus în practică. 6 Timezone este dotat cu un mecanism mecanic, capabil de a alimenta în acelaşi timp nu mai puţin de cinci fusuri orare şi un secundar!

 

Modelele Mechanical sunt singurele care se bucură pe de-a-ntregul de capacitatea celor 6 ceasuri încorporate într-o singură carcasă. Ceasurile de damă Snow cedează două dintre cadrane unor pietre preţioase suspendate într-un lichid special numit IceFuel şi respectiv unui disc de dată. Diamantele de diferite mărimi plutesc în interiorul fluidului, mişcarea lor fiind asemănată cu o ninsoare a pietrelor preţioase.

 

Mecanismul e conţinut de o carcasă voluminoasă de 62.7 mm x 40.2 mm, confecţionată cel mai adesea din aur şi placată cu diamante de 6 carate, în funcţie de model. Dacă în cazul versiunii Mechanical, un singur calibru mecanic asigura funcţionarea celor 6 ceasuri, pentru modelul Snow avem un mecanism ETA automatic şi trei quartz pentru celelalte cadrane.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322