5 ceasuri albe

5 ceasuri albe pe care de acum le poți purta!

Vara-și intră timid în drepturi, așadar putem explora câteva variante îndrăznețe de contoare ale timpului pe care le putem purta fără griji! Iată, așadar, 5 ceasuri albe pe care de acum le putem pune la încheietură.

A purta un ceas complet alb este o declarație, mai ales acum când restricțiile se elimină treptat și putem din nou să ne întâlnim cu cei apropiați sau cu viitori parteneri de afaceri. Având acest aspect în vedere, ne-am gândit la 5 ceasuri albe cu care ai putea să te asortezi impecabil.

5 ceasuri albe. Zenith Defy Classic Skeleton White Ceramic
Ceramica e un material rece, ușor și extrem de rezistent la zgârieturi. Chiar dacă prețul de aproape 7.000 de euro al acestui ceas poate părea mare, el este justificat de dotările, aspectul și calitatea acestui exemplar Zenith. Cureaua albă din cauciuc nu face decât să contribuie la scoaterea în evidență a cadranului skeletonizat cu aspect industrial.

1

5 ceasuri albe. Rolex Explorer II
Unul dintre cele mai mari ceasuri din portofoliul Rolex și actualizat pentru 2021, Explorer II chiar se potrivește pentru vremea bună pe care o așteptăm cu toții. Cu un diametru de 42 de mm și o moștenire fantastică, acest exemplar rezistă la apă și chiar nu va fi afectat de eventualele incidente alimentare.

2

5 ceasuri albe. G-Shock GMAS2100-7A
Pare potrivit pentru activitatea de zi cu zi. Cadranul mat integrat într-un corp generos care își ascunde cu iscusință formele chiar cheamă vremea mai caldă înspre noi. Prețul de numai 89 de euro îl face și accesibil!

3

5 ceasuri albe. IWC Ref. 3705 Fliegerchronograph
Discret, dar unic! Un afficionado va recunoaște imediat faptul că porți ceva fantastic. Acest IWC este unicat și datează încă din 1992.

4

5 ceasuri albe. Omega Speedmaster White Side of the Moon
Poți să faci un simbol care a împlinit 64 de ani să se resimtă iarăși tânăr? Da! Dovada e oferită chiar de Omega cu al său Speedmaster White Side of the Moon care a fost construit pentru cei care încă mai rețin puritatea în construcția lor spirituală.

5

Ți-a plăcut lista noastră? Spune-ne părerea ta! Până atunci, la mulți ani tuturor copiilor și celor care trăiesc în continuare în noi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322