Atunci când investiţia într-un ceas aduce după sine o serie de câteva zerouri, informaţiile despre respectiva piesă nu par a fi niciodată de ajuns. Watch@Tablet este un program capabil să lămurească orice curiozitate a cumpărtorilor de ceasuri. Să zicem că vă interesează noul mecanism cronograf de la Longines. Nu ştiţi în amănunt cum funcţionează un astfel de calibru, dar nici nu v-aţi pus problema că puteţi afla atât de repede amănuntele intime dinăuntrul mecanismului. O altă atingere dezvăluie cele mai importante informaţii din istoria mărcii, ceasurile lansate în anii trecuţi, precum şi colecţia din anul respectiv a producătorului.
În loc de un sec „nu ştiu” sec veţi avea acces la numeroase informaţii ilustrate prin numeroase filme şi imagini, un glosar, o lecţie despre complicaţii precum şi informaţii de ordin practic despre cum trebuie ales un ceas sau modul în care trebuie folosit.
Watch@Tablet a fost proiectat pentru a fi folosit pe trei niveluri. Primul aparţine chiar brandurilor, care au acces la o interfaţa de unde pot adăuga propriile materiale informative şi prezentări ale ceasurilor. Pe al doilea nivel, consultanţii de vânzări se pot folosi de materialele informative în elaborarea prezentărilor către clienţi, în timp ce „level 3” este o zonă cu acces restrâns în care retailerii au şansa de a se pregăti mai bine şi de a-şi testa cunoştinţele.
Momentan, baza de date cuprinde 60 dintre cele mai prestigioase branduri de ceasuri sau bijuterii, parteneri ai FHH, printre care A. Lange & Sohne, Cartier, IWC, Jaeger Le-Coultre, Piaget sau Greubel & Forsey.