Atitudinea noncomformistă – TechnoMarine

 

UF6 Yachting este un cronograf cu diametrul de 45 mm. Bezelul poate fi din aluminiu sau aur roz în funcţie de preferinţe. Aşa cum sugerează şi numele, ceasul oferă mai multe funcţii speciale pentru navigaţie.

 

 

UF6 Colors este destinat femeilor si are diametrul de 42,5 mm. Inspirat din modelul bărbătesc, varianta Colors se identifică prin bezelul colorat dar mai ales prin cadranul Mother of Pearl.

 

 

UF6 38mm este cel mai nou membru al colecţiei şi se poziţionează între ceasurile elegante. Cronograful se distinge prin diamantele încrustate pe bezel sau pe cadran în funcţie de specificaţii.

 

Lansată în 1997, marca TechnoMarine a reuşit să se remarce prin modul original de îmbinare a materialelor neconvenţionale. Tematica marină se reflectă în culorile naturale şi în designul inspirat din activităţi nautice.

Fiecare ceas este etanş la scufundări şi aproape toate mecanismele poartă inscripţia swiss made. TechnoMarine se prezintă ca o marcă „casual chic” ce poate fi purtată în orice ocazie, de la ţinuta lejeră de plajă şi până la costumul elegant de la cină.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322