Dakar 2021: Rebellion Racing înapoi pe piste

Mai mult decât un raliu, Dakar este o aventură unică în lume! Pentru al doilea an consecutiv, Rebellion Timepieces își împărtășește pasiunea pentru cursele cu motor și însoțește șoferii Dakar în calitate de cronometru oficial.

În perioada 3 – 15 ianuarie 2021, Rebellion Timepieces revine pentru a doua oară pe pistele Dakar în calitate de cronometru oficial al competiției. Mai mult decât un partener, marca va fi participa în calitate de concurent, fiind reprezentată de președintele, Alexandre Pesci și de pilotul Romain Dumas.

Printre participanții invitați  se numără Nasser Al-Attiyah (câștigătorul Dakar 2019), Stéphane Peterhansel (13 victorii Dakar: 6 motociclete și 7 mașini), Carlos Sainz (dublu campion mondial și dublu câștigător al Raliului Dakar). Rebellion participă în cadrul raliului Dakar cu două mașini care poartă culorile Rebellion Racing. Una este condusă de Alexandre Pesci, președintele Rebellion Timepieces, cealaltă de Romain Dumas, câștigător, printre altele, al celor 24 de ore de la Le Mans și deținător al recordului în cursa de urcare pe dealul Pikes Peak.

DOUĂ CEASURI ÎN CULORILE OFICIALE DAKAR


Pentru a sărbători participarea la Dakar 2021, Rebellion Timepieces lansează două ceasuri în serii limitate: un Twenty One Three Hands și un Predator Chronograph într-o ediție limitată de 20 de piese. Acestea au un design inspirat din lumea curselor cu motor și sunt alimentate de un mecanism elvețian de ultimă generație, robust și durabil.

Twenty-One Three Hands Dakar se distinge printr-un cadran gri și roșu, care este gravat cu sigla cursei. Toate elementele modelului original care au reprezentat succesul colecției sunt prezente în continuare pe carcasa sa elegantă realizată din oțel negru DLC. Pe cadran, orele, minutele, secundele și o fereastră discretă pentru dată, care este poziționată în dreptul orei 3, prind viață într-un decor inspirat de volanele cu două spițe ale mașinilor sport de epocă. Compoziția elegantă asigură că rotațiile celor trei indicatori sunt ușor de citit.

Predator Chronograph Dakar are același spirit ca toate creațiile semnate REBELLION: autenticitate, design rafinat, calitate și performanță mecanică fără compromisuri. Carcasa sa este fuziunea tehnică și estetică perfectă între lumea mașinilor de curse și lumea orologiei de ultimă oră. Pentru această ediție limitată, carcasa este prelucrată în titan DLC negru.

Pe cadranul său cu mai multe straturi și cu model de fagure, indicatorii pentru ore și minute sunt acoperiți cu Super-Luminova® pentru o claritate mai bună.

Un mic sectorial la ora 9 oferă informații despre funcționarea calibrului. Două totalizatoare pentru măsurarea timpilor scurți completează datele de timp. Cadranul este înconjurat de o ramă împodobită cu 8 șuruburi placate cu aur. Indicatorii, butoanele cronografului și coroana sunt, de asemenea, decorate într-o culoare caldă de nisip.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322