Design etern

Există linii clare în design-ul ceasurilor de scufundări, pentru piloţi sau în unele ceasuri elegante. Ei bine, case mari elveţiene care nu se dau în lături de la a modifica foarte puţin felul în care arată un clasic (chiar dacă el aparţine unei alte mărci) pentru a vinde bine reinterpretarea sa.

Rolex Submariner. Un Icon Watch . Un model produs în aceeaşi formă din 1953 pînă în 2009. Hydro Conquest Diver, un ceas din colecţia 2009 de la Longines, care seamănă izbitor cu primul ceas din istorie etanş perfect!!!

IWC Big Pilot, un instrument menit să ajute piloţii de vînătoare încă din 1930 este un alt exemplu. Azimuth vinde cu mare succes modelul Militare, un ceas identic cu fratele mai mare de la Schaffhausen.Chiar şi Revue Thommen a adus între modelele sale unul similar, Airspeed XX Large,destinat piloţilor de avion.

Breguet Minute Repeater Perpetual Calendar are un corespondent la elveţienii de la Chronoswiss, modelul Grand Lunar Chronograph Watch. Ambele se vând deşi preţurile diferă foarte mult . .

 

 

Omega Seamaster Planet Ocean cu bezelul rotativ portocaliu i-a impresionat pe cei de la Sector.Ocean Dive Master este un cronograf quartz foarte asemănător şi cu aceeaşi destinaţie, divingul.

 

Longines Legend Diver, un ceas nou, se bate la secţiunea ceasurlior scuba retro cu IWC Aquatimer Vintage, lansat şi el în 2008. Sincer, ne e greu să ne decidem la care din ele să ne oprim!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322