Valoris


ArtyA Black Widow watch

Sărbătorește Halloween-ul cu ArtyA

Dacă în lumea orologeriei s-ar organiza un party de Halloween, ceasul „Văduva neagră” de la brand-ul elvețian ArtyA ar lua, cu siguranță, premiul pentru cea mai tare deghizare. Casa ArtyA rămâne fidelă emoției, creativității și intuiției cu o nouă și unică operă de artă, lansată chiar în pragul sărbătorii americane. Ceasul iese în evidență grație... Citeste articolul »
hamilton

Hamilton, ceas nou de colecție

Brand-ul american de ceasuri Hamilton și-a dat mâna cu gigantul fashion Schott NYC și-au lansat un nou model grozav botezat Pilot Schott NYC. Carcasa de 46 mm în diametru are un look vintage, grație cadranului kaki, în contrast cu acele și numerele în nuanțe de verde-deschis Super-LumiNova. Accesoriul are un calibru H-30 automat, mecanism zi-dată... Citeste articolul »
ceas E.C. Andersson

Ora de iarnă cu E.C. Andersson

Vine frigul, așa că e timpul să faceți cunoștință cu Denise, linia de ceasuri ultra-rezistente de la brand-ul suedez E.C. Andersson. Cu o carcasă de oțel, noul Denise Arctic Sport e masculin, are un design industrial și un look artic, cum îi stă bine unui ceas dintr-o țară scandinavă. Pe cadranul alb-negru iese în evidență... Citeste articolul »
seiko

Seiko, aniversare cu lansare

Ca să marcheze 50 de ani de la primul său ceas cronograf automat, Seiko aniversează cu două noi modele în carcase de 41 mm și calibru 8R48. Anul 1969 a fost unul prolific pentru industria de ceasuri, mai ales datorită lansării primului cronograf automat din lume de trei brand-uri (Zenith, Heuer/Hamilton/Breiling) cam în aceeași perioadă.... Citeste articolul »
Lady Arpels Pont des Amoureux

Povestea de dragoste Van Cleef & Arpels continuă

Lansată prima oară în 2010, colecția de ceasuri Lady Arpels Pont des Amoureux se îmbogățește cu noi modele romantice. Bijuteriile-ceas sunt veritabile opere de artă, unde veți descoperi o scenă de teatru în miniatură. Dacă în versiunea inițială, cuplul șarmant de îndrăgostiți se afla pe Pont des Art din Paris, într-un decor nocturn, de data... Citeste articolul »
Louis Erard

Ceas cu roșu, galben și albastru de la Louis Erard

Marca elvețiană specializată în “régulateurs”, un tip de ceas care are orarul, minutarul și secundarul afișate separat pe cadran, a reinterpretat un model clasic în colaborare cu designerul Alain Silberstein. Este pentru prima oară în cei 90 de ani de existență ai casei elvețiene când Erard îi lasă mână liberă unui designer. Apoi, tot o... Citeste articolul »
Jaeger-LeCoultre

„Revelion” la Jaeger-LeCoultre

Până la sfârșitul anului, iubitorii de ceasuri își pot completa colecțiile cu două modele rare de la Jaeger-LeCoultre. Un Polaris Memodate din 1967 va fi pus la vânzare în noiembrie, la Phillips Geneva, iar unicul ceas Lucky 13, lansat în 1962, își așteaptă doritorii la Phillips New York, în decembrie. Produs pentru piața americană, Polaris... Citeste articolul »
lange

Odysseus, un nou capitol pentru A. Lange & Söhne

Elegant și totodată sport, Odysseus este un ceas creat pentru cei care iubesc orologeria de înaltă clasă, dar au și o viață foarte activă. Un ceas din oțel smart-casual, care să se potrivească diferitelor ocazii, a fost îndelung cerut de clienții fideli A. Lange & Söhne, dar și de colecționari. Astfel a apărut Odysseus, cu... Citeste articolul »
bovet

Bovet 1822 nu mai are nimic de ascuns

Încă un Récital 26 Brainstorm Chapter One, de data aceasta cu un cadran verde translucid, se “dezbracă” de orice accesorii estetice suplimentare și alege să-și expună în toată splendoarea ițele mecanismului. Ales pentru transparența cristalină, safirul este al doilea cel mai dur material după diamant. Însă la capitolul suplețe e primul și cântărește chiar mai... Citeste articolul »
patek philippe

Patek Philippe iubește Asia

În Singapore, Thailanda, Malaezia și chiar Indonezia, vânzările brandului Patek Philippe sunt în top. Acesta este și unul dintre motivele pentru care genovezii au creat modele de ceasuri, în exclusivitate, pentru ediția specială Watch Art Grand Exhibition Singapore. Patek Philippe este unul dintre puținele brand-uri care își permit o asemenea strategie de marketing. De exemplu,... Citeste articolul »