Valoris


Aerowatch țese un nou ceas scheleton

Aerowatch lansează Spider Skeleton, un ceas cu un mecanism scheletat sub formă de pânză de păianjen. Spider Skeleton este găzduit într-o carcasă din oțel inoxidabil de 43 mm și utilizează mecanismul Unitas 6498-1 înfășurat manual, care a fost dezvoltat inițial în anii 1950. Aerowatch Spider Skeleton vine în două culori – PVD negru cu accente... Citeste articolul »

Alpina AlpinerX Alive îmbină tradiția analogică cu funcționalitatea modernă

Orologeria a tot făcut în ultimii ani pași înspre fuziuni care să aducă ce e mai bun din progresul tehnologic în măiestria realizării ceasurilor, insa Alpina AlpinerX pastreaza un fler greu de ignorat. Un ceas conectat avansat din punct de vedere tehnic îi poate oferi acestui om modern toate funcționalitățile și informațiile pe care le... Citeste articolul »

Breitling Endurance Pro – entry-level iscusit

Ușor de iubit și pe gustul majorității, seria Endurance Pro de la Breitling a făcut furori în 2020. Asta, însă, marchează și faptul că poate fi ratat cu ușurință de colecționari. Acest Breitling se adresează tinerilor care vor să pătrundă în lumea orologiei la un preț ”accesibil” de doar 3.000 de dolari. Deși pare mult,... Citeste articolul »

Audemars Piguet a făcut ceramica neagra celebră în orologerie

Fără prea mult tam-tam și fără comunicate de presă elogioase, Audemars Piguet a reușit să facă ceramica neagră celebră și extrem de dorită. Orologeria tocmai a atins un nou nivel cu această lansare discretă, dar imediat adorată de internauți, pasionați și clienți. Odată cu lansarea Royal Oak Double Balance Wheel Openworked realizat din ceramică neagră,... Citeste articolul »

Jaeger-LeCoultre lansează o nouă ediție limitată

Colecția Reverso a mărcii Jaeger-LeCoultre își va sărbători cea de-a 90-a aniversare în 2021 și, pentru a începe un an de modele comemorative Jaeger-LeCoultre, s-a alăturat producătorului argentinian de renume mondial Casa Fagliano pentru a oferi o variantă unică și luxoasă ce aduce un omagiu originalului Reverso. Ediția limitată Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Duoface Fagliano aduce... Citeste articolul »

Celebrul ceas al Waldorf-Astoria, din nou funcțional

Cadoul făcut de regina Victoria este din nou funcțional. Acest grandios ceas este gata să întâmpine trecătorii, turiștii și clienții Waldorf-Astoria, după o restaurare care a durat puțin peste un an. În ultima parte a secolului 19 oamenii au putut mărturisi construirea unora dintre cele mai luxoase hoteluri din New York. Din această categorie cu... Citeste articolul »

Licitația de Crăciun – O colecție de ceasuri

A venit acel moment magic din an când alegi un cadou sinonim cu durabilitatea, calitatea, stil impecabil și prestigiu, iar simbolurile timpului reprezintă un cadou de colecție pe care nimeni nu îl va trece cu vederea. Fii cu un pas înaintea tuturor și alege un cadou exclusivist, pentru el sau ea, dintr-o colecție de ceasuri... Citeste articolul »

Konstantin Chaykin îi dă viață lui Moș Crăciun

Noua ediție specială Konstantin Chaykin Santa 2021 este una dintre cele mai complicate reimaginări ale designului său de bază de până acum, dând viață lui Moș Crăciun prin intermediul cadranului cu câteva atingeri subtile și complicate. Ediția specială Konstantin Chaykin Santa 2021 începe cu designul unic al carcasei cu dublă coroană din oțel inoxidabil. Cu... Citeste articolul »

Exemplarul Luminor Panerai al lui Sylvester Stallone, vândut pentru o sumă record

Exemplarul Luminor Panerai „Pre-Vendome” 5218-201A al lui Sylvester Stallone a fost vândut pentru o sumă record la licitația organizată de Phillips. Ceasul Luminor Panerai pe care Sylvester Stallone l-a purtat în celebra peliculă Daylight în 1996 a fost vândut la licitația „Racing Pulse” organizată de Phillips în New York cu suma de 214.200 de dolari... Citeste articolul »

Casio lansează G-Shock Utility Marble

Casio își îmbogățește linia G-Shock cu trei ceasuri noi inspirate de aspectul marmurei. Prin culoarea sa albă, străbătută de dungi întunecate, marmura a atras atenția sculptorilor, arhitecților și a populației de milenii. Este un material legat aproape intrinsec de sentimente de putere, autoritate și lux, așa că marmura albă nu ar trebui să fie străină... Citeste articolul »