Valoris


Arta personalizării – Bugatti Type 390

Producătorul de ceasuri Parmigiani Fleurier ofera clienților săi posibilitatea de a personaliza exteriorul ceasului Bugatti Type 390.

Louis Moinet Acasta & Dhofar – 4 miliarde de ani la încheietura mâinii

Explorăm spațiul și timpul, cele două dimensiuni care au fost o sursă de inspirație pentru Louis Moinet, el însuși un ceasornicar și astronom.

TAG Heuer a lansat primele cronografe Aston Martin Special Edition

Marca de ceasuri elvețiană a ales în mod simbolic Salonul Auto  de la Geneva 2018 pentru a ne prezenta cele două ceasuri, care onorează Aston Martin și divizia Aston Martin Racing.

IWC Schaffhausen prezintă Pilot Watch Mark XVIII Edition

IWC Schaffhausen a prezentat marcii Pilot Watch Mark XVIII “Laureus Sport for Good Foundation” cu prilejul decernării premiilor Laureus World Sports Awards din 2018 la Monaco. Ceasul, având carcasa din ceramica neagră, un cadran albastru și o gravură specială pe capacul de pe verso, este cea de-a 12 ediție specială lansată de IWC ca parte... Citeste articolul »

Noul Parmigiani KALPA Hebdomadaire – Forma Excelenței

Kalpa a fost un simbol al lui Parmigiani Fleurier încă de la crearea sa în 2001. Cea mai recentă versiune reinterpretează cu atenție caracteristicile originale ale designului, iar fiecare versiune Kalpa este acum echipată exclusiv cu mecanisme dezvoltate in-house. Caracteristicile sale distinctive – carcasa tonneau, urechiușele pentru curea ăn formă de lacrimă și cadranul subțire... Citeste articolul »

Kerbedanz Maximus, cel mai mare turbion din lume, în ediție limitată la 99 de bucăți

Maximus, în antichitate, era un cuvânt cheie ori de câte ori erau exprimate măreția și splendoarea. Cu o colivie de 27 de mm, aproape două ori mai mare decât cele mai mari cunoscute una până în prezent, cel mai mare ceas de mână cu tourbillon din lume este KERBEDANZ Maximus. Cel mai impunător monument al... Citeste articolul »

Pre Baselworld 2018 – Octopod o coproducție MB & F + L’Epée 1839

Octopod continuă explorarea de către MB & F a temelor acvatice cu un ceas cu opt picioare, cu rezervă de putere de 8 zile, inspirat de cefalopode, cronometrele marine și The Abyss – amestecând designul contemporan cu sculptura cinetică și o bulă transparentă umplută cu orologerie de precizie. Concepută de MB & F și construită... Citeste articolul »

Pre-Baselworld 2018 – Glashütte Original Senator Cosmopolite

Acest ceas este “acasă” în toată lumea: datorită mecanismului sofisticat ce determină fusul orar, încă de la premiera sa din 2015, ceasul a oferit o precizie exemplară. În 2018, Glashütte Original prezintă continuarea acestei povesti de succes; noul Senator Cosmopolite debutează în oțel inoxidabil și cu un design minimalist. Este partenerul ideal pentru toți cei... Citeste articolul »

Logical One by Romain Gauthier

Ceasul Logical One al lui Romain Gauthier prezintă un lanț revoluționar, care reduce la minimum frecarea în lagărele din rubin, împreună cu o camă melcată și barillet căptușit cu safir, pentru a oferi aproape două zile de forță constantă – Sfântul Graal al orologeriei de preczie. Mecanismul , frumos finisat manual, multi-brevetat, poate fi apreciat... Citeste articolul »

Omega Globemaster Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar 41 mm

Globemaster este deja un nume legendar în familia OMEGA. Acum a fost actualizat pentru a deveni primul Master Cronometer din lume, crascând reputația sa în industria ceasurilor. Pentru acest model de 41 mm, carcasa din oțel inoxidabil, prezintă o piesă metalică întărită (carbură de tungsten). Carcasa include un medalion Central Observatory, poziționat în cristalul de... Citeste articolul »