Tehnoris


HourUniverse 2021 se va desfășura fizic în Basel

HourUniverse 2021 se va desfășura, până la urmă, fizic în Basel la vară. Organizatorii argumentează că au avut în vedere nevoile comunităților care fac parte din acest impresionant eveniment. Prima ediție HourUniverse se va axa, în funcție de evoluțiile privind sănătate și biosecuritatea, pe convivialitate. Practic, ținta acestei întâlniri va fi să aducă sub același... Citeste articolul »

Casio lansează GM-110

Casio își continuă actualizările metalice cu o nouă serie de ceasuri GM-110. Deși ceasurile cu carcasă metalică nu sunt o noutate în portofoliul Casio, în ultimii ani marca a îmbunătățit înălțimea și finisarea pieselor metalice pe care le folosește. Casio G-Shock GM110B-1A are carcasa din oțel acoperită cu negru și cadran irizat, GM110SCM-1A are un... Citeste articolul »

Toate exemplarele Hanhart Pioneer One Bronze, vândute în doar două zile

Hanhart anunță că toate cele 150 de exemplare Pioneer One Bronze au fost vândute în numai două zile de la lansare. „Suntem copleșiți de bucurie: noul Pioneer One Bronze, limitat la 150 de exemplare, este deja vândut integral. În doar un weekend stocul a fost epuizat”, anunță atelierul. Carcasa este realizată din bronz CuSn8, în... Citeste articolul »

U-Boat Sommerso Bronzo pro-diver – ceasul realizat din pasiune pentru scufundări

Născut din pasiunea pentru scufundări, U-Boat lansează o nouă variantă a ceasului Sommerso Bronzo pro-diver, de data aceasta cu ramă ceramică. Fascinat de contraste, Italo Fontana combină carcasa din bronz antichizat de 46 mm cu ceramica utilizată pentru noul inel circular plasat pe cadru. Această ceramică, utilizată pe scară largă în industria aerospațială, are o... Citeste articolul »

Adrenalina alimentează hiperorologeria

Pentru a celebra parteneriatul cu Pirelli, colecția Excalibur a lui Roger Dubuis se mărește cu două noi modele Excalibur Spider și Excalibur Spider Pirelli. Creativitatea departamentului de cercetare și dezvoltare al lui Roger Dubuis a creat un cadru de dimensiuni reduse pentru tourbillonul scheletic mărcii. Un calibru intern care prezintă una dintre cele mai căutate... Citeste articolul »

Hanhart lansează Pioneer One Bronze – un model istoric, cu aspect retro

Hanhart își completează colecția Pioneer cu modelul One Bronz în ediție limitată, o reiterație a ceasului 417, primul cronograf al Forțelor Armate Germane din anii 1950. Carcasa este realizată din bronz CuSn8, în timp ce carcasa din spate este fabricată din oțel inoxidabil mat sablat și are inscripționat numărul ceasului din ediția limitată de 150... Citeste articolul »

TAG Heuer și Porsche intră în cel mai puternic parteneriat dintre un producător auto și un orologier

Alimentate de o istorie comună, a cărei principal nucleu este reprezentat de inovație și cursele auto, și conduse de familii vizionare ale căror valori de antreprenoriat, precizie și performanță le-au propulsat în fruntea industriilor respective, TAG Heuer și Porsche își unesc forțele pentru a dezvălui un parteneriat extins ce va stabili un nou standard pentru... Citeste articolul »

Girard-Perregaux Quasar Infrared celebrează Noul An Chinezesc

Atelierele Girard-Perregaux prezintă un omagiu pentru Noul An Chinezesc cu Quasar Infrared, un ceas extrem de delicat și prețios. „În timp ce China se pregătește de celebrarea Noului An, optimismul pare că e omniprezent. Startul noului zodiac chinezesc vine ca o oportunitate ideală de reuniune pentru familii și prieteni care sărbătoresc și plănuiesc vremuri mai... Citeste articolul »

Piaget dezvăluie gama Polo Skeleton

Noul an nu se lasă mai prejos și își îmbunătățește posibilitatea de a fi unul foarte bun printr-o noua adăugire orologică: Piaget Polo Skeleton. Chiar dacă obsesia pentru oțel inoxidabil a cunoscut o creștere incredibilă, gama Polo are propriii săi clienți fideli. Forma familiară a carcasei rotunjite a liniei Polo este transferată la carcasa din... Citeste articolul »

AlpinerX Alive – modern, dar în același timp tradițional

Alpina lansează AlpinerX Alive, un exemplar care combină aspectul unui ceas tradițional elvețian cu sofisticarea de înaltă tehnologie și integrarea unui smartwatch. Carcasa neagră de 45 mm a modelului AlpinerX Alive oferă o prezență agresivă. Realizat dintr-un amestec de fibră de sticlă și oțel inoxidabil, forma clasică de ceas sport oferă un contrast dramatic cu... Citeste articolul »