Novitae


Noul Delma Cayman Worldtimer

Colecția Cayman s-a extins în 2020 pentru a include Cayman Worldtimer. Păstrează stilul vintage al colecției cu adăugarea de orașe de mână și de referință de 24 de ore pe lună reprezentând fiecare fus orar. Specialist, în ceasuri maritime pentru scufundători, de peste 50 de ani, Delma își extinde portofoliul impresionant cu o nouă ediție... Citeste articolul »

Czapek & Cie provoacă necunoscutul

Czapek & Cie dezvăluie un ceas special și începe un nou capitol în istoria sa remarcabilă. Modelul Antarctica combină stilul sofisticat cu un mecanism special de putere la interior care împinge spre limite segmentul sport-chic. Casa are o propunere inedită pentru haute-horlogerie, alta decât complicațiile virtuoase. Proiectarea mecanismului, finisarea de excepție materialele selectate și suprafețele... Citeste articolul »

Un proiect independent

În lupta comuna impotriva înglobarii în multinaționale, unde și-ar pierde din unicitatea brand-urilor și prin puterea legăturilor dintre H. Moser & Cie și MB&F de mai bine de zece ani, Edouard Meylan și Maximilian Büsser au compus în duet un recital pentru omagierea orologiei fine. În acest cadru, cele două Case co-semnează o pereche de... Citeste articolul »
raketa polaire

Raketa Polar revine

Ceasul Raketa Polar a fost relansat – cu o carcasă de 35 mm în diametru, noul model este animat de un calibru 2623 și asortat la o brățară textilă sau din piele. Cu ocazia aniversării a 50 de ani de la producerea faimosului ceas sovietic Raketa Polar, produs în 1970, manufactura Raketa relansează modelul istoric... Citeste articolul »
Frederic Arnault - TAG Heuer1

Frederic Arnault devine CEO TAG Heuer. La 25 de ani!

La mai puțin de 3 ani de la venirea în firmă, tănărul Arnault a fost promovat Președinte al companiei orologere de peste 160 de ani vechime. Este o numire așteptată chiar dacă la o vârstă incredibil de mică. Dar există o explicație… Frederic Arnault este unul dintre cei 5 copii ai lui Bernard Arnault, omul... Citeste articolul »
tag heuer

Un smartwatch sofisticat de la Tag Heuer

Brand-ul de ceasuri premium Tag Heuer a lansat în această primăvară a treia generație de smartwatch Tag Heuer Connected Watch, cu o carcasă în stilul Tag și tehnică dezoltată în colaborare cu Google Wear și Intel. Noul ceas este disponibil în două variante – cu o carcasă din oțel și titan, cu un diametru de... Citeste articolul »
Hublot Big Bang e

Hublot Big Bang e, un smartwatch de lux

Manufactura Hublot a prezentat un nou ceas inteligent după debutul din 2018 în acest segment. Big Bang e unește lumea haute horlogerie cu cea a conectivității. Cunoscută pentru ceasurile sale cu o estetică aparte și realizate din materiale, de multe ori, revoluționare, manufactura Hublot a prezentat o piesă cu totul deosebită – Hublot Big Bang... Citeste articolul »
H. Moser & Cie

Ceasuri de ocazie de la H. Moser & Cie.

Cu o producție anuală de 1500 de ceasuri, brand-ul H. Moser & Cie. rămâne unul exclusivist. Însă, începând cu 2020, H. Moser & Cie. le oferă clienților săi posibilitatea de a cumpăra – online – ceasuri second-hand. Puteți descoperi ceasurile de ocazie H. Moser & Cie. chiar pe site-ul brand-ului, într-o secțiune specială. Toate modelele... Citeste articolul »
Geneva Watch Days

Și totuși, Geneva Watch Days se pare că va avea loc în August !

După anularea celor două mari expoziții orologiere, Watches & Wonders (fost SIHH) și Baselworld, iată că nou născuta Geneva Watch Days (GWD) are totuși loc la sfârșitul lui august, fiind singurul eveniment multibrand din anul 2020! Comitetul de organizare ale noii expoziții a anunțat ferm că în perioada 26-29 august 2020,  Bvlgari, Breitling, De Bethune,... Citeste articolul »
Chronoswiss - Cellini ceasuri (2)

Vânzările de ceasuri au scăzut dramatic! Chiar dacă comerțul on-line a crescut simțitor!

Venirea pandemiei a dus la închiderea tuturor magazinelor care vând ceasuri. Vânzările on-line au crescut dar prea puțin pentru a compensa pierderea din magazine. Acum viața se liberalizează, dar magazinele și boutique-urile rămân inchise. Indiscutabil cea mai „lovită” de apariția măsurilor de izolare impuse de guvern este liderul B & B Collection. Din cele peste... Citeste articolul »