Novitae


Toccata – feminin și atemporal

Noile creații din colecția Toccata încapsulează filosofia elegantă trăită de femei libere, independente și distinse. Ceasurile din colecția Toccata sărbătoresc povestea art deco începută de RAYMOND WEIL. Modelul ceasurilor este liber, structurat, setat la ritmul formelor geometrice și definit de excelență. La atingere, Toccata este prețios, ușor și este conceput pentru femeile puternice și independente,... Citeste articolul »
singer flytrack

Singer Flytrack Prime Edition celebreaza arta masurarii timpului

Singer Flytrack Prime Edition marcheaza lansarea unei noi colectii de ceasuri rafinate si practice prin 30 de modele exclusiviste disponibile deja pentru comanda. Atelierele Singer Reimagined din Geneva se bazeaza pe renumele adus de compania-mama care a efectuat restaurari impecabile pentru mai multe modele Porsche 911. Asadar, acum lanseaza colectia Singer Flytrack. Pentru a marca... Citeste articolul »

Diver Net – un ceas născut din ocean

Ulysse Nardin a creat Diver Net, un ceas inovator, care este o soluție sustenabilă pentru curățarea apelor poluate. Nouă milioane de tone de plastic sunt aruncate în ocean în fiecare an, iar plasele de pescuit sunt una dintre principalele surse ale poluării apelor. Îngrijorat de această problemă, Ulysse Nardin a implementat o unitate de cercetare... Citeste articolul »

Rado dezvaluie colectia True Square

Atelierul Rado dezvaluie colectia True Square compusa din trei noi ceasuri care celebreaza exprimarea identitatii proprii. A realiza un ceas atragator, precis si interesant intr-o lume din ce in ce mai dominata de tehnologie reprezinta o provocare la care nu multi raspund inspirat. Putem spune ca acum a purta un ceas complet mecanic si lipsit... Citeste articolul »

Awake 01 – inovator și sustenabil

Awake prezintă cel mai inovator și sustenabil ceas din industria orologeră, care satisface cele mai înalte așteptări în materie de performanță și stil. Din dorința de a limita cât mai mult impactul asupra mediului, dar și din dorința de a salva planeta, cei de la Awake au creat Awake 01, o colecție de ceasuri inovativă... Citeste articolul »
hamilton intra-matic

Hamilton Intra-Matic 38mm revitalizeaza eleganta simplitatii

Ceasul potrivit este incredibil de greu de ales, daca bugetul tau nu este nelimitat. Exista, totusi, cateva propuneri demne de luat in calcul. Hamilton Intra-Matic 38mm dezvaluie o incursiune in eleganta de altadata si reprezinta acea varianta care merita considerata. A existat o perioada in care oamenii se imbracau cu extrem de multa atentie. Nu... Citeste articolul »
Ressence Type 5X

Ressence dezvaluie editia limitata Type 5X

Compania belgiana Ressence dezvaluie editia limitata Type 5X, un nou membru al lumii haute horlogerie. Atelierul Ressence a prezentat noul Type 5X. Modelul va fi construit in editie limitata si va marca un moment important pentru companie: 10 ani de la parteneriatul cu Automobili Amos. Putem, asadar, deja intui faptul ca acest ceas va avea... Citeste articolul »
chronoswiss open gear tourbillon

A fost lansat noul Chronoswiss Open Gear Tourbillon

Chronoswiss Open Gear Tourbillon aduce in rolul principal curajul de a fi indraznet prin nuanta electric blue pe care o afiseaza cu mandrie si maiestrie. Chronoswiss a facut un nou pas in fata si a lansat Open Gear Tourbillon, un ceas care starneste interesul oricarui privitor. Cu fiecare secunda esti transpus inspre o admiratie cufundatoare... Citeste articolul »
memoris superlight

Memoris Superlight castiga platina la Muse Design Awards 2020

Louis Moinet, creatorul Memoris Superlight, anunta ca succesorul primului cronograf din lume a obtinut platina la Muse Design Awards 2020. Pandemia nu poate tine in frau imaginatia si curajul pasionatilor de a continua aprecierea pentru produsele de exceptie care onoreaza frumosul si respecta momentele istorice. Drept dovada, in cadrul competitiei Muse Design Awards 2020 extraordinarul... Citeste articolul »

Cronograful Christopher Ward C65 celebrează exuberanța anilor ’60

Christopher Ward a mai adăugat un ceas în colecția sa retro. Noul Cronograf C65 celebrează culorile și exuberanța anilor ’60. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil și are un diametru de 41 mm. C65 Chronograph are o grosime de 15 mm ceea ce îl face un ceas destul de robust. La acest lucru se adaugă... Citeste articolul »