Novitae


Louis Erard

Ceas cu roșu, galben și albastru de la Louis Erard

Marca elvețiană specializată în “régulateurs”, un tip de ceas care are orarul, minutarul și secundarul afișate separat pe cadran, a reinterpretat un model clasic în colaborare cu designerul Alain Silberstein. Este pentru prima oară în cei 90 de ani de existență ai casei elvețiene când Erard îi lasă mână liberă unui designer. Apoi, tot o... Citeste articolul »
Jaeger-LeCoultre

„Revelion” la Jaeger-LeCoultre

Până la sfârșitul anului, iubitorii de ceasuri își pot completa colecțiile cu două modele rare de la Jaeger-LeCoultre. Un Polaris Memodate din 1967 va fi pus la vânzare în noiembrie, la Phillips Geneva, iar unicul ceas Lucky 13, lansat în 1962, își așteaptă doritorii la Phillips New York, în decembrie. Produs pentru piața americană, Polaris... Citeste articolul »
lange

Odysseus, un nou capitol pentru A. Lange & Söhne

Elegant și totodată sport, Odysseus este un ceas creat pentru cei care iubesc orologeria de înaltă clasă, dar au și o viață foarte activă. Un ceas din oțel smart-casual, care să se potrivească diferitelor ocazii, a fost îndelung cerut de clienții fideli A. Lange & Söhne, dar și de colecționari. Astfel a apărut Odysseus, cu... Citeste articolul »
bovet

Bovet 1822 nu mai are nimic de ascuns

Încă un Récital 26 Brainstorm Chapter One, de data aceasta cu un cadran verde translucid, se “dezbracă” de orice accesorii estetice suplimentare și alege să-și expună în toată splendoarea ițele mecanismului. Ales pentru transparența cristalină, safirul este al doilea cel mai dur material după diamant. Însă la capitolul suplețe e primul și cântărește chiar mai... Citeste articolul »
patek philippe

Patek Philippe iubește Asia

În Singapore, Thailanda, Malaezia și chiar Indonezia, vânzările brandului Patek Philippe sunt în top. Acesta este și unul dintre motivele pentru care genovezii au creat modele de ceasuri, în exclusivitate, pentru ediția specială Watch Art Grand Exhibition Singapore. Patek Philippe este unul dintre puținele brand-uri care își permit o asemenea strategie de marketing. De exemplu,... Citeste articolul »
raketa

De la ruși vine ora altfel

„Codul rus” este super-noutatea toamnei de la Raketa, brand-ul din Sankt Petersburg cunoscut iubitorilor de ceasuri. La proaspătul model Raketa ora se citește diferit, pentru că acele ceasului se mișcă invers față de sensul tradițional. Nu este o noutate în industrie, Black Pilot Back In Time de la Azimuth a fost la fel. Rușii spun... Citeste articolul »
Nixon Metallica

Rockerii poartă Nixon și metal, heavy metal!

Împreună cu cei de la Nixon, legendara trupă rock Metallica lansează trei noi modele de ceasuri, într-o colecție începută în 2018. Doar admiratorii care fac parte din fan grupul Metallica pot cumpăra ceasurile de pe site-ul oficial al band-ului. Modelul „Sandman” este sold-out, deși e cel mai scump din trio, cu un preț de 750... Citeste articolul »
Kelton ceas

Kelton dă ora exactă în fotbal

Brandul de ceasuri Kelton, relansat în 2016, intră în liga campionilor cu o colecție de ceasuri dedicată echipei naționale de fotbal a Franței. Reprezentanții Kelton au semnat, astă vară, un contract de colaborare pentru doi ani cu Federația Franceză de Fotbal iar ceasurile au fost lansate recent. Sunt patru modele – Les Bleus, Champions, France,... Citeste articolul »
Swatch Calvin Klein

Swatch renunță la Calvin Klein!

Pentru că, se pare, ceasurile Calvin Klein sunt tot mai greu de vândut, elvețienii de la Swatch Group au anunțat că nu mai prelungesc contractul cu brandul american și, deci, nu vor mai fabrica accesorii sub această marcă. Dacă în trecut, Calvin Klein reușea să vândă peste un milion de ceasuri, cifra a scăzut recent... Citeste articolul »
Hublot

Cod verde la Hublot!

Lansat într-o ediție limitată de numai 20 de exemplare, ceasul Big Bang MP – 11 Saxem de la Hublot este realizat dintr-un material inovator – Saxem, „vinovat” de cuceritorul verde-smarald pe care-l etalează. După ce a investit în industrializarea safirului în mai multe culori (transparent, negru, galben, albastru și roșu), materia primă cel mai greu... Citeste articolul »