Novitae


Hanhart lansează Pioneer One Bronze – un model istoric, cu aspect retro

Hanhart își completează colecția Pioneer cu modelul One Bronz în ediție limitată, o reiterație a ceasului 417, primul cronograf al Forțelor Armate Germane din anii 1950. Carcasa este realizată din bronz CuSn8, în timp ce carcasa din spate este fabricată din oțel inoxidabil mat sablat și are inscripționat numărul ceasului din ediția limitată de 150... Citeste articolul »

TAG Heuer și Porsche intră în cel mai puternic parteneriat dintre un producător auto și un orologier

Alimentate de o istorie comună, a cărei principal nucleu este reprezentat de inovație și cursele auto, și conduse de familii vizionare ale căror valori de antreprenoriat, precizie și performanță le-au propulsat în fruntea industriilor respective, TAG Heuer și Porsche își unesc forțele pentru a dezvălui un parteneriat extins ce va stabili un nou standard pentru... Citeste articolul »

Girard-Perregaux Quasar Infrared celebrează Noul An Chinezesc

Atelierele Girard-Perregaux prezintă un omagiu pentru Noul An Chinezesc cu Quasar Infrared, un ceas extrem de delicat și prețios. „În timp ce China se pregătește de celebrarea Noului An, optimismul pare că e omniprezent. Startul noului zodiac chinezesc vine ca o oportunitate ideală de reuniune pentru familii și prieteni care sărbătoresc și plănuiesc vremuri mai... Citeste articolul »

Piaget dezvăluie gama Polo Skeleton

Noul an nu se lasă mai prejos și își îmbunătățește posibilitatea de a fi unul foarte bun printr-o noua adăugire orologică: Piaget Polo Skeleton. Chiar dacă obsesia pentru oțel inoxidabil a cunoscut o creștere incredibilă, gama Polo are propriii săi clienți fideli. Forma familiară a carcasei rotunjite a liniei Polo este transferată la carcasa din... Citeste articolul »

AlpinerX Alive – modern, dar în același timp tradițional

Alpina lansează AlpinerX Alive, un exemplar care combină aspectul unui ceas tradițional elvețian cu sofisticarea de înaltă tehnologie și integrarea unui smartwatch. Carcasa neagră de 45 mm a modelului AlpinerX Alive oferă o prezență agresivă. Realizat dintr-un amestec de fibră de sticlă și oțel inoxidabil, forma clasică de ceas sport oferă un contrast dramatic cu... Citeste articolul »

Christopher Ward dezvăluie C1 Worldglow – menit globe-trotteri-lor

Deși C1 Worldglow este identic cu C1 Worldtimer, adăugarea unei caracteristici unice îl face mult mai util pentru situații cu care te poți confrunta în timp ce călătorești prin întreaga lume. C1 Worldglow este un ceas cu o dimensiune de 43.5 mm încapsulat în oțel inoxidabil, un material dorit din ce în ce mai mult... Citeste articolul »

Patek Philippe renunță definitiv la Ref. 5711 Nautilus

După mai bine de o lună de speculații pe rețelele de socializare, a venit și confirmarea oficială: Patek Philippe nu va mai produce Ref. 5711 Nautilus, adică varianta cu cadran albastru. Poate părea o știre plictisitoare sau o veste pur și simplu normală. Decizia atelierului, însă, este una care nu poate fi tratată cu indiferență.... Citeste articolul »

Watches and Wonders 2021 pregătește o experiență „figitală”

Watches and Wonders 2021 va avea loc, așa cum am relatat anterior, în format digital. Organizatorii, însă, nu au vrut să lase deoparte experiență fizică. Așadar, au pus la cale o întreagă aventură „figitală”, una care se va desfărușa atât în Geneva, cât și în Shanghai. Watches and Wonders 2021 – evenimentul care reunește branduri... Citeste articolul »

Hublot transformă un ceas într-o operă de artă

Pentru prima sa colaborare cu un artist japonez contemporan, Hublot a împins granițele creației, transformând un ceas într-o operă de artă. Așa a prins viață The Classic Fusion Takashi Murakami All Black. Classic Fusion Takashi Murakami All Black reprezintă una dintre cele mai cunoscute modele Hublot, și anume All Black! Inventat de ceasornicar în 2006,... Citeste articolul »

Seiko împlinește 140 de ani

Pentru a celebra cea de-a 140-a aniversare, Seiko lansează o serie limitată de ceasuri inspirate din frumusețea insulei Iriomote. Cele două ceasuri mecanice din această serie inspirată de Iriomote se bazează pe ceasul de scafandru al lui Seiko din 1968. Unul dintre ele este un ceas de scafandru rezistent la apă la o adâncime de... Citeste articolul »