Novitae


Vacheron Constantin Overseas Dual Time Black

Vacheron Constantin pariază pe negru

Black is back iar, după argintiu și albastru, în 2017, colecția Overseas de la Vacheron Constantin se îmbogățește, la cererea publicului, cu noi modele clasice dual-time cu cadran negru. La fel ca vechile modele, ceasul sport-elegant, de zi cu zi, este realizat dintr-o carcasă de oțel, cu un diametru de 41 mm, are dublu fus... Citeste articolul »
Aviator-8-Mosquito

Mosquito – fostul avion e un ceas

Lideri în domeniul ceasurilor aviator, cei de la Breitling au ales pentru noul model numele unui celebru avion din perioada celui de-al Doilea Război Mondial – Mosquito. Aviator 8 Mosquito vrea să-i seducă pe cei care sunt fascinați de avioanele de luptă de odinioară. Forma sa unică, viteza și principiile după care a fost construit... Citeste articolul »
bell & ross

De Crăciun, ia-ți un Bell & Ross

Dacă tot vin sărbătorile și se aprind luminițele în oraș, comandați-vă un BR03-92 Full Lum de la Bell & Ross. Noul ceas cu mecanism automat se luminează complet – carcasă și brățară din cauciuc – odată cu lăsarea întunericului. Dacă ziua afișează un look simplu și cuminte, când începe să indice orele din a doua... Citeste articolul »
anordin

Faceți cunoștință cu anOrdin, un tânăr brand scoțian de ceasuri

Cei de la anOrdin ies în față cu modele de ceasuri cool, a căror cadrane sunt realizate manual, din email, în atelierele din Glasgow. Alegerea emailului ca materie primă nu este la îndemâna oricui, deoarece este scump iar fasonarea lui este extrem de dificilă și migăloasă. Astfel, la anOrdin se produc doar opt cadrane pe... Citeste articolul »
bomberg military skull

Noi „tatuaje” Bomberg

Avem două noutăți de la Bomberg, marca elvețiană cool din Neuchâtel: Military Skull și Mariachi Skull, în carcase de 43 mm, mecanism automatic, modele accesorizate cu brățări din piele sau camuflaj. Ambele ceasuri sunt realizate în ediție limitată, care prezintă cranii stilizate, fie un look army într-o nouă demonstrație de forță sau unul mai romantic... Citeste articolul »
Vacheron Constantin

Vacheron Constantin, parteneriat cu Luvu

Reprezentații Casei de înaltă orologerie elvețiană și cei ai faimosului muzeu parizian au semnat un acord exclusiv de parteneriat și mecenat pentru o perioadă de trei ani. Contractul cultural artistic semnat pe termen mai lung era un pas previzibil, mai ales că, în 2016, pendulul „La Création du Monde”, piesă de artă din secolul al... Citeste articolul »
hublot

Hublot ține cu Chelsea

Hublot și clubul londonez de fotbal Chelsea contină colaborarea și lansează un nou ceas într-o ediție limitată de numai 100 de exemplare. Classic Fusion Chronograph Chelsea FC este un ceas pentru fanii adevărați. Modelul îți ia ochii datorită look-ului impunător și albastrului intens, în stilul echipei „The Blues”. Cronograful are o rezervă de energie de... Citeste articolul »
panerai

Noutăți de la Panerai

Cu noile modele – Radiomir California și Radiomir California, italienii de la Panerai inovează prin noi tehnici și materiale pentru a celebra trecutul brand-ului faimos. În ultimele luni, Panerai a început să folosească materiale inovatoare pentru noile modele de ceasuri: eco-titan la Submersible Mike Horn, corbtech la Marina Militare și o combinație titan-ceramică pentru versiunea... Citeste articolul »
pharrell-williams

Pharrell Williams și Richard Mille lansează un zbor-ceas pe Marte

Richard Mille îi îndeplinește lui Pharrell Williams dorința din copilărie și lansează un ceas care amintește de zborul în spațiu și planeta Marte. RM 52-05 tourbillon Pharrell Williams este produs în doar 30 de exemplare și costă peste un milion de euro! Prin look-ul său spectaculos, modelul atipic de ceas ne invită să ne imaginăm... Citeste articolul »
De_Bethune_Maestri Art DW5 Armilia

De Bethune lansează DW5 Armilia, un ceas cum altul nu-i

Elvețienii prezintă un nou ceas unic din colecția Maestri’art. DW5 Armilia arată spectaculos și este inspirat din seria „Les Cités Obscures”/„Orașele obscure”, o capodoperă a benzii desenate franco-belgiene. Co-fondatorul De Bethune, Denis Flageollet, și-a dorit un ceas de mână care să facă referire la celebrul desen City of Armilia, așa cum este prezentat în romanul... Citeste articolul »