Novitae


DB28 Steel Wheels Sapphire Tourbillon

Ceasul DB28 Steel Wheels Sapphire Tourbillon a fost prezentat zilele trecute cu ocazia evenimentului Geneva Watch Days. DB28 Steel Wheels Sapphire Tourbillon reprezintă alianța transparenței safirului, integrat în mecanism cu celebrul turbion De Bethune. De Bethune ne prezintă emblematicul DB28 Steel Wheels, echipat pentru prima dată cu un turbion. Podul delta al mecanismului și capacele,... Citeste articolul »
Amazon Halo

Amazon Halo, precizie în slujba sănătății

O nouă brăţară creată de grupul Amazon poate să spună dacă purtătorul a discutat într-o manieră cordială sau amuzantă cu un coleg de la locul de muncă şi, în plus, să analizeze calitatea somnului acestuia şi repartizarea grăsimii sale corporale. Chiar dacă nu este tocmai un ceas, brățara Amazon Halo face parte din categoria wearables,... Citeste articolul »
Girard-Perregaux Quasar Azure

Girard-Perregaux oferă o nouă lecție de astronomie

Exclusivista manufactură Girard-Perregaux a dezvăluit noul Quasar Azure, o nouă interpretare a cunoscutului Quasar care, la rândul său, amintea de piesele istorice din 1867. Noul Girard-Perregaux Quasar Azure este o realizare tehnică greu de egalat, mai ales în privința transparenței. Aproae din fiecare unghi, privitorul poate observa detalii ale mecanismului sau ale carcasei. Asta pentru... Citeste articolul »

Seiko 5 Sports Street Fighter V

Seiko 5 Sports Street Fighter V este de fapt  cea de-a 6-a creație Seiko 5 Sports. Seiko 5 Sports Street Fighter V se inspiră din STREET FIGHTER V, cea mai recentă ediție a jocului de luptă Player VS Player, STREET FIGHTER. Eliberat pentru prima dată în 1987, acum este cel mai important joc de luptă... Citeste articolul »
Ulysse Nardin Blast

Turism extrem cu Ulysse Nardin Blast

Colecția Blast a Ulysse Nardin vă poate purta în cele mai spectaculoase locuri din lume, de la ghețari înfricoșători până la magma din adâncul vulcanilor. În lumea Ulysse Nardin nu există ideea de plictiseală. Cunoscătorii știu deja că alături de ceasurile celebrei case poți face scufundări alături de rechini, să înoți cu sirenele sau chiar... Citeste articolul »
H. Moser & Cie Pioneer Centre Seconds Swiss Mad Red 1

Spiritul de aventură al H. Moser & Cie

Fidel numelui său, Pioneer Centre Seconds Swiss Mad Red este un ceas cu spirit de aventură. Dotat cu o carcasă din oțel și având o frumusețe intrigantă ceasul H. Moser & Cie este conceput pentru a fi purtat în orice situație. Cu caracterul său puternic, Pioneer Center Seconds Swiss Mad Red este proiectat să atragă... Citeste articolul »
IWC Boesch

IWC Aquatimer Automatic, în ediție specială Boesch

IWC Schaffhausen prezintă o ediție specială a ceasului său IWC Aquatimer Automatic dedicată celei de-a 100-a aniversare a șantierului naval Boesch. Limitată la 100 de exemplare, această ediție specială este a treia colaborare dintre IWC Schaffhausen și constructorul naval Boesch care își are baza pe țărmul lacului Zurich. Colaborarea de acum nu este deloc o... Citeste articolul »
Hublot Classic Fusion Chronograph Special Edition Capri

Hublot aduce un nou tribut insulei Capri

Grotta Azzurra din Capri a slujit ca sursă de inspirație pentru o nouă piesă Hublot, Classic Fusion Chronograph Special Edition Capri. Cei care cunosc frumoasa insulă Capri situată la intrarea în golful Napoli din Marea Tireniană știu cu siguranță povestea grotei albastre (Grotta Azzurra). Grație luminii soarelui care trece printr-o cavitate subacvatică și strălucește prin... Citeste articolul »
Tag Heuer Formula 1 Indy 500

Ediție limitată Tag Heuer pentru Indy 500

Casa Tag Heuer a lansat ediția limitată Formula 1 dedicată celebrei curse de la Indianapolis. Tag Heuer este, fără doar și poate, marca de ceasuri care are cele mai adânci legături cu lumea sporturilor automobilistice. De-a lungul anilor piesele sale au reușit să atragă atenția pasionaților de ceasuri asupra curselor de mașini, stârnind în același... Citeste articolul »

Culorile zburătoare

Culorile zburătoare, prezente la noul ceas, Ocean, au un efect interesant pentru purtători. Chronoswiss sărbătorește vara cu culorile zburătoare ale noilor sale creații din seria Flying Regulator Open Gear. Ocean Ceasul îți schimbă subtil nuanța de la verde la albastru, în funcție de unghiul de incidență al luminii. Acest lucru se întâmplă cu noul Chronoswiss... Citeste articolul »