Novitae


stan lee citizen

Un ceas „comic” pentru Stan Lee

Într-un parteneriat cu Disney Entertainment și Marvel Studios, brand-ul japonez Citizen lansează un nou model de ceas, pentru a-i aduce un omagiu scriitorului american de benzi desenate Stan Lee, părintele Spider-Man, Hulk, X-Men, Daredevil sau Doctor Strange. Ceasul Citizen Stan Lee a fost realizat într-o ediție limitată de 1922 exemplare, anul în care s-a născut... Citeste articolul »
Rolex Marlon Brando

Rolex-ul lui Marlon Brando, vândut cu 1,8 milioane de euro

Casa de licitații new-yorkeză Phillips a vândut la începutul lunii decembrie un Rolex GMT Master, ceas care a fost purtat de către actorul Marlon Brando, în filmul lui Copola «Apocalypse Now», în 1979. După recordul mondial din 2017, când un Rolex Daytona Paul Newman a fost adjudecat cu peste 17 milioane de euro (record bătut... Citeste articolul »
bovet virtuoso x time

Concept nou și ceas nou de la BOVET 1822

Celebrul brand elvețian BOVET 1822 prezintă Ateliers BOVET, un concept care le oferă colecționarilor șansa să decidă cum va arăta și ce va face viitorul lor ceas. Primul capitol Ateliers BOVET este deschis de Virtuoso X Tourbillon. Lansat într-o ediție limitată de numai 10 unități, ceasul Virtuoso X Tourbillon indică ora din trei zone diferite... Citeste articolul »
tag heuer senna

TAG Heuer, omagiu pentru Senna și Fangio

TAG Heuer prezintă trei noi ceasuri în ediții limitate, dedicate celor doi mari campioni de Formula 1: Ayrton Senna și Juan Manuel Fangio. Două dintre modele sunt sport și au fost inspirate de design-ul ceasului pe care obișnuia să-l poarte Senna, dar amintesc și de Brazilia, țara lui de origine. Iar cel de-al treilea ceas... Citeste articolul »
ceas ow c 1000

Un ceas care se simte peștele-n apă

Ollech & Wajs Zurich, brand elvețian de ceasuri creat la 1956, apreciat pentru robustețea, precizia și rezistența accesoriilor sale, prezintă OW C-1000 – un nou model de diving. OW C-1000 este reinterpretarea ceasului Caribbean 1000, un model emblematic al mărcii, lansat în colaboare Jenny Watch Company în 1964. Acel redutabil ceas de diving performant a... Citeste articolul »
Jaeger-LeCoultre

Trei rarități Jaeger-LeCoultre vândute dintr-un foc

Lucky 13 s-a dat cu 62.500 dolari la Phillips, Memovox a fost achiziționat cu 61.100 euro la Monaco Legend, iar pentru un Memodate Polaris s-a plătit suma de 40.000 de franci elvețieni, tot la Phillips. Sezonul rece s-a dovedit unul bogat pentru Jaeger-LeCoultre. Vânătorii de comori în ceasuri legendare au avut ocazia să liciteze pentru... Citeste articolul »
Richard Mille RM33-02jpg

La Richard Mille, după 33 vine 33-02

După ceasul RM 33, lansat în 2011, Richard Mille revine cu un model reinterpretat RM 33-02 Automatic, rotund, mult mai sport, dar la fel de elegant. Ceasul unisex a fost realizat într-o ediție limitată de 140 de piese. Noul ceas Richard Mille este mai subțire, are o carcasă din aur și carbon TPT, unde face... Citeste articolul »
anonimo

Anonimo, un ceas din bronz cum altul nu-i

Brand-ul florentin Anonimo a lansat un nou ceas fabulos, realizat din bronz oxidat – Militare Chrono, în doar 25 de exemplare. În cazul bronzului, un metal compus în mare din cupru, dar și din aluminiu și plumb, oxidarea sau coroziunea are loc la suprafață și formează un strat de protecție a culorii – de aici... Citeste articolul »
unimatic nigel-cabourn

Unimatic sparge gheața

Și ce dacă e iarnă – Unimatic lansează un ceas perfect pentru sezonul rece, în colaborare cu designerul britanic Nigel Cabourn. Este vorba despre Modello Due U2-NC, cu un design între foc și gheață. Noul ceas produs într-o ediție limitată de numai 150 de exemplare, fiecare numerotat, a fost inspirat de expediția Commonwealth, de aici... Citeste articolul »
Louis Vuitton

Louis Vuitton, ceasuri pentru fanii League of Legends

În parteneriat cu Riot Games, brand-ul de lux a lansat o nouă colecție capsulă de ceasuri, semnată de Nicolas Ghesquière – director artistic al mărcii și inspirată de jocul video League of Legends. Colecția a debutat cu două personaje emblematice din jocul faimos în lumea întreagă. Astfel, ceasul Qiyana este deja disponibil, iar Senna va... Citeste articolul »