Ilie Nastase in vizita la Hublot

Ilie a avut ocazia sa incerce cateva operatiuni de asamblare a unui ceas si sa fie ucenic la turnatoria Hublot, unde se realizeaza aliajul „Magic Gold”. Momentul maxim l-a reprezentat intalnirea cu geniul creativ Hublot, Mathias Buttet. Inainte de premiera de la Baselworld, Ilie a vazut cel mai complicat ceas al anului: „La Ferrari”. Potrivit lui Buttet, va avea o rezerva de mers de 50 de zile – „si chiar functioneaza!".

Dupa gala „CAESAR Awards 2011”, cand Jean Claude Biver, Presedinte Hublot, a acceptat invitatia CAESAR de a face un ceas dedicat lui Ilie, si premiera mondiala Nastie Bang de la Londra, vizita la manufactura e al treilea moment semnificativ al colaborarii cu Hublot.


Nastie Bang este prima serie limitata dedicata unei personalitati din Romania. Au fost asamblate 132 de bucati – numarul total de victorii din palmaresul lui Ilie. La ora vizitei noastre la Hublot, seria Nastie Bang era „sold out”. Ilie Nastase a fost insotit in vizita sa de catre Dan Vardie si Sorin Popa, personalitatile car au determinat materializarea proiectului Nastie Bang.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322