Concurs Temporis Awards 2019


Sigla Temporis Awards

Bine ati venit la Temporis Awards 2019!

Concursul a luat sfârșit.

Detalii despre ceasurile învingătoare la ediția din 2019 a concursului găsiți aici.

 

Prin intermediul competitiei Temporis Awards organizata de revista Temporis, aveti posibilitatea de a va exprima preferintele personale referitoare la cele mai reusite ceasuri din principalele segmente ale orologeriei, insemnand inclusiv implicare in acordarea titlulului suprem Watch of the Year 2019, care va fi decernat la finalul competitiei.

Parteneri Temporis Awards: DS, A. Lange & Sohne si Galt orologerie elvetiana,  Chronoswiss si Cellini, Chivas, Frederique Constant si Kultho, Illy

Ceasurile nominalizate provin de la: B&B Collection (www.bbcollection.ro), Galt orologerie elvetiana (www.galtime.ro), Cellini ( www.cellini.ro) IWC (www.iwc.com), Graham (www.graham-london.com), Breitling (www.breitling.com), Hublot (www.hublot.com), Tissot (www.tissot.ch), Blancpain (www.blancpain.com), Breguet (www.breguet.com). Jaeger-LeCoultre (www.jaeger-lecoultre.com).

Temporis Awards 2019 – regulament

Ceasurile calificate in editia 2019 a competitiei Temporis Awards sunt impartite in 13 clase, acestea incluzand cate șase (6) piese pentru fiecare categorie. Au fost nominalizate ceasuri ale unor marci reprezentate oficial pe piata din Romania.

Persoanele care isi vor exprima votul pentru desemnarea pieselor premiante vor vota un singur ceas din fiecare clasa. Nu este permis unei singure persoane sa voteze de mai multe ori.

Votarea se va incheia pe data de 10 mai 2019, la ora 24.00. Numaratoarea voturilor si tragerea la sorti pentru desemnarea votantului castigator va avea loc in data de 14 mai 2019. Festivitatea Temporis Awards va avea loc in data de 16 mai 2019, in prezenta juriului.

Voteaza si castiga unul dintre premiile Temporis Awards 2019

Ca si in cazul editiilor anterioare, Temporis Awards a pregatit in 2018 o serie de premii speciale. Pentru sansa de a le castiga va invitam sa votati ceasul preferat din fiecare categorie a concursului Temporis Awards 2018, prin intermediul site-ului temporis.ro. Castigatorii vor fi alesi in urma tragerii la sorti, ce va avea loc dupa incheierea intervalului de votare. Acestia vor putea castiga unul dintre numeroasele premii pe care le-am pregatit cu ajutorul partenerilor Temporis Awards 2018.

  • Un  ceas de mana Mondaine Sport ref. A687.30308.14SBB, oferit de Galt orologerie elvetiana
  • Un ceas de mana Swatch Chrono SUSB414, oferit de Cellini
  • 4 invitatii la Temporis Awards Gala, oferite de revista Temporis. Invitatia este valabila pentru 2 persoane.
  • 10 abonamente pentru 1 an la revista Temporis

Ceas Swatch Chrono SUSB414

Ceas Mondaine

Participa la concurs