Concurs Temporis Awards 2018

Sigla Temporis Awards

Bine ati venit la Temporis Awards 2018!

Prin intermediul competitiei Temporis Awards organizata de revista Temporis, aveti posibilitatea de a va exprima preferintele personale referitoare la cele mai reusite ceasuri din principalele segmente ale orologeriei, insemnand inclusiv implicare in acordarea titlulului suprem Watch of the Year 2018, care va fi decernat la finalul competitiei.

Parteneri Temporis Awards: DS, Chivas, Galt orologerie elvetiana, Cellini, Illy.

Ceasurile nominalizate provin de la: B&B Collection (www.bbcollection.ro), Galt orologerie elvetiana (www.galtime.ro), Cellini ( www.cellini.ro) IWC (www.iwc.com), Graham (www.graham-london.com), Breitling (www.breitling.com), Hublot (www.hublot.com), Tissot (www.tissot.ch), Blancpain (www.blancpain.com), Breguet (www.breguet.com). Jaeger-LeCoultre (www.jaeger-lecoultre.com).

Temporis Awards 2018 – regulament

Ceasurile calificate in editia 2018 a competitiei Temporis Awards sunt impartite in 13 clase, acestea incluzand cate șase (6) piese pentru fiecare categorie. Au fost nominalizate ceasuri ale unor marci reprezentate oficial pe piata din Romania.

Persoanele care isi vor exprima votul pentru desemnarea pieselor premiante vor vota un singur ceas din fiecare clasa. Nu este permis unei singure persoane sa voteze de mai multe ori.

Votarea se va incheia pe data de 10 mai 2018, la ora 24.00. Numaratoarea voturilor si tragerea la sorti pentru desemnarea votantului castigator va avea loc in data de 11 mai 2018. Festivitatea Temporis Awards va avea loc in data de 17 mai 2018, in prezenta juriului.

Voteaza si castiga unul dintre premiile Temporis Awards 2018

Ca si in cazul editiilor anterioare, Temporis Awards a pregatit in 2018 o serie de premii speciale. Pentru sansa de a le castiga va invitam sa votati ceasul preferat din fiecare categorie a concursului Temporis Awards 2018, prin intermediul site-ului temporis.ro. Castigatorii vor fi alesi in urma tragerii la sorti, ce va avea loc dupa incheierea intervalului de votare. Acestia vor putea castiga unul dintre numeroasele premii pe care le-am pregatit cu ajutorul partenerilor Temporis Awards 2018.

Un ceas masculin Sector 200 Chronograf, in valoare de 1570 lei, oferit de Galt orologerie elvetiana

Un ceas masculin Swatch New Gent SUOK709, in valoare de 350 lei, oferit de Cellini

4 invitatii la Temporis Awards Gala, oferite de revista Temporis. Invitatia este valabila pentru 2 persoane

10 abonamente pentru 1 an la revista Temporis

Concursul s-a incheiat. Va multumim!