Valoris


Noutati

“Superman” poarta Omega

Henry Cavill, starul din noul film Superman, "Man of Steel", a purtat un ceas Omega la premiera de la Festivalul de Film din Marea Britanie. Cavill, cel mai recent actor care a interpretat rolul lui Superman si alter ego-ul sau Clark Kent, a lasat pelerina rosie acasa in noaptea premierei si a purtat un ceas Omega De Ville Hour Vision Co-Axial Annual Calendar.

Citeste articolul [...]

Baselworld 2010 – Perrelet Diamond Flower

Ideea rotorului dublu ni s-a părut foarte frumoasă de prima oară când Perrelet a făcut apel la ea. În versiunea ei de damă, paletele elicei lipsesc. Sunt înlocuite de o bijuterie modelată în formă unei flori de Lotus.

Citeste articolul [...]

Baselworld 2010: Colierul cu 1000 de diamante

Ce poti sa faci cu 850.000 de euro? Sa iti cumperi un ceas sau un colier cu diamante? Harry Winston are o idee foarte interesanta...

Citeste articolul [...]

SIHH preview: Captive de Cartier

Mai sunt aproape două luni până la debutul Salonului de înaltă orologerie, ediţia 2010, iar “preview-urile” încep să atragă privirile pasionaţilor. Pe lângă Vacheron Constantin care şi-a anunţat deja intenţiile, Cartier dezvăluie una dintre lansările programate pentru luna ianuarie – Captive.

Citeste articolul [...]

Povestea lui Airborne

Colecţia Airborne s-a născut ca un omagiu al Bell & Ross pentru trupele americane de paraşutişti din timpul celui de-al doilea Război Mondial. Craniul care se regăseşte acum pe cadranul seriei limitate a ceasurilor elveţiene era şi simbolul curajului militarilor în faţa morţii. Mai multe detalii despre crearea noii colecţii Bell & Ross în filmul de mai jos.

Citeste articolul [...]

De o parte şi de alt a a timpului – Piaget

Două fusuri orare, fiecare indicat pe câte o faţă a ceasului. Piaget Limelight Twice oferă două ceasuri, încorporate în unul singur.

Citeste articolul [...]

Bijuteria potrivită

Guess devine un nume din ce în ce mai activ pe piaţa ceasurilor, dar mai ales pe cea a bijuteriilor. Ca o tendinţă a anului, firma americană se inspiră din natură, exprimându-se prin intermediul bijuteriilor adresate femeii moderne dinamice.

Citeste articolul [...]

Bvlgari 125 – Rescrie viitorul!

Aniversările cer evenimente speciale, gale fastuoase şi discursuri pretenţioase. Pentru Bvlgari însă, celebrarea a peste un secol de existenţă a fost marcată prin una dintre cele mai elaborate campanii sociale a anului.

Citeste articolul [...]

De la ceas la bling-bling

„Regele” Rolex şi-a transformat ultima colecţie Daytona Cosmograph într-un suport de diamante. Foarte simple în varianta masculină, cele două lansări Rolex sunt pentru doamne „bling bling-uri” în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Citeste articolul [...]

Ce ştie să facă un ceas de 500.000$? (video)

Oricât de mari ar fi preţurile în industria orologeră o sumă de 500.000 de dolari va ridica întotdeauna semne de întrebare. Mai ales dacă este vorba despre o marcă practic necunoscută. Aţi auzit până acum de Thomas Prescher? Dacă nu, descoperiţi povestea producătorului în rândurile de mai jos.

Citeste articolul [...]