Status

Culoarea albastru a avut un rol important în creaţiile Girard-Perregaux încă de la debutul manufacturierului elveţian în lumea orologeriei, în 1791. Atunci, ceasurile cu cadran albastru, manufacturate de fondatorul mărcii, Jean-Francois Bautte, erau privite ca o declaraţie de eleganţă şi perfecţiune.

Astăzi, pentru Girard-Perregaux, albastrul simbolizează eternitatea, puterea şi eleganţa, iar cel mai bun mod de a-l pune în valoare este adoptarea cadranului albastru pentru vârfurile gamei, colecţiile 1966 şi Vintage 1945.


Modelul 1966
, conform GP unul dintre cele mai imaculat finisate ceasuri din lume adoptă un cadran în tonuri diferite de albastru, astfel încât dă impresia de dans al culorii la fiecare mişcare a ceasului. Simplitatea şi claritatea cadranului este susţinută de markerele simple pentru orele trei, şase şi nouă, şi cel dublu pentru ora 12.
Ceasul are diametrul de 38 mm, carcasă din aur roz si mecanism GP03300+0030 mecanic, cu întoarcere automată, care asigură o rezervă de putere de 46 de ore. Cureaua este din piele de aligator, în aceeaşi nuantă de albastru ca şi cadranul.


Colecţia Vintage 1945 XXL
propune acelaşi tratament pentru acest ceas cu carcasă rectangulară, conform GP, cel mai autentic stil Art Deco în orologerie. Singura pată de culoare o reprezintă numărul 60, roşu, al cadranului secundarului. Ceasul ascunde în carcasa din oţel polişat mecanismul GP03300-0051, mecanic, cu întoarcere automată.

Modelul este disponibil fie în compania unei curele din piele de aligator navy blue, fie cu o curea din oţel.


Noutati

Mircea Coșea: „Cultura ceasului se câștigă cu timpul”

Profesor la ASE, pasionat de ceasuri și aparate foto, politician cu prestigiu, Mircea Coșea a dezvăluit în exclusivitate pentru revista TEMPORIS, care sunt opiniile sale în legătură cu noțiunea de ceas, de timp și, mai ales, de „cultură a ceasului” în România. Citeste articolul [...]

Girard-Perregaux mizează pe albastru tradiţional

Astăzi, pentru Girard-Perregaux, albastrul simbolizează eternitatea, puterea şi eleganţa, iar cel mai bun mod de a-l pune în valoare este adoptarea cadranului albastru pentru vârfurile gamei, colecţiile 1966 şi Vintage 1945. Citeste articolul [...]

Romain Grosjean, nou ambasador Richard Mille

Richard Mille a anunţat că pilotul de Formula 1 Romain Grosjean a intrat în rândul ambasadorilor mărcii, printre care se află şi alte nume grele ale motorsportului: Felipe Massa şi Sebastien Loeb.

Citeste articolul [...]

Două premii pentru A. Lange & Sohne

Manufacturierul german a obţinut premiul “Golden Balance 2014” pe piaţa proprie, la competiţia organizată de publicaţia de specialitate “Uhren Magazin” şi de săptămânalul Focus, în cadrul căreia cititorii şi-au putut alege preferaţii dintre 359 de ceasuri mecanice.

Citeste articolul [...]

Breitling dezvaluie noua colectie Avenger II

Breitling a anuntat oficial lansarea unei noi colectii "Avenger". Noua colectie este defapt varianta imbunatatita a celei vechi. "Avenger II" va include doua ceasuri cronograf, unul de scufundari si un model GMT.

Citeste articolul [...]

Pariul cu viitorul al Poicon de Geneve

Ștampila “Poinçon de Genève” reprezintă garanția calității mecanismelor orologiere produse în cantonul Geneva. Dupa 125 de ani, acest standard se reinventează și privește cu încredere spre viitor.

 

Citeste articolul [...]

Explorează lumea luxului!

Girard-Perregaux şi CAESAR lansează o ediţie limitată a colecţiei ww.tc, în două variante: Chronograph Mondo Exploris, cea masculină, şi 24 Hours Shopping Mondo Exploris, pentru femei. Ambele modele poartă numele uneia dintre categoriile celei mai importante reviste de lux din ţară, fiind dedicate publicului din România.

Citeste articolul [...]