Exclusivitate www.temporis.ro! Ceasul de glorie al Romaniei: 22 iunie a consemnat lansarea editiei limitate Hublot Nastie Bang!

Ilie Nastase, legenda vie a tenisului mondial, a fost elementul generator pentru un eveniment cu profunde si multiple semnificatii in universul orologer si nu numai.  Astfel, ceasul Nastie Bang, dedicat de catre Hublot remarcabilei cariere sportive a lui Ilie a reprezentat cheia de bolta a unei grandioase ceremonii in 22 iunie 2011.

 

 

Astfel, prezentarea in premiera mondiala a ceasului Nastie Bang si inaugurarea celui de-al 36-lea magazin Hublot i-au adus impreuna pe Jean-Claude Biver (CEO Hublot), Marcus Margulies (Time Products Chairman), Ilie Nastase (romanul care a uimit lumea tenisului, ocupand pozitia de top in clasamentul ATP timp de 40 de saptamani consecutive) si Dan Vardie (fondator al revistelor exclusiviste romanesti Temporis si CAESAR, implicat direct in proiectarea ceasului Nastie Bang), alaturi de numerosi si prestigiosi invitati. Personalitatile romanesti de referinta au fost reprezentate prin Calin Popescu-Tariceanu, Ion Tiriac si Sorin Popa.

 

 

 

Dincolo de rafinamentele stilistice si tehnice pe care le aduce, ceasul Hublot Nastie Bang reprezinta o evocare in limbaj orologer a esentei carierei lui Ilie Nastase. Astfel, ceasul este compus din 132 de piese, pentru ca Ilie Nastase a castigat 132 de titluri de-a lungul anilor de participare competitionala (87 la "simplu" si 45 la "dublu").

 

Aceasta editie limitata a modelelor Big Bang (cronograf automatic cu diametrul de 44mm, mecanism HUB 4100) se remarca prin prezenta tricolorului pe carcasa, detaliu fin armonizat cu aspectul general distins, dat de nuanta neagra-mat a materialului ceramic. Semnatura lui Ilie Nastase este vizibila sub geamul safir-cristal, in dreptul orei 6. Pe cadran, doua elemente grafice evoca lumea tenisului. Este vorba despre indicatorul secundarului (pe partea stanga), ce poarta numerele 15, 30 si 40, adica exact punctajele ce se obtin in desfasurarea unui "game" de tenis. Cadranul indicator al cronometrarilor de pana la 30 de minute (aflat pe partea dreapta) are ca fundal o minge de tenis galbena. Cel mai spectaculos element de design al ceasului Nastie Bang se afla, insa pe reversul carcasei. Acolo a fost gravata o imagine a lui Ilie Nastase in plina actiune!

Lansarea ceasului Nastie Bang a fost gazduita aseara de noul magazin Hublot, situat pe Bond Streed din Londra, la numarul 31. Site-ul temporis.ro a fost reprezentantul exclusiv al mediei romanesti la fata locului, prin intermediul presedintelui Dan Vardie.

 

Publicat de admin la data de 31 May, 2011 12:00 am

Leave a Reply

Your email address will not be published.


1 × = 4