De la ceas la bling-bling

„Regele” Rolex şi-a transformat ultima colecţie Daytona Cosmograph într-un suport de diamante. Foarte simple în varianta masculină, cele două lansări Rolex sunt pentru doamne „bling bling-uri” în cel mai adevărat sens al cuvântului.

De multe ori, un produs intră în lumea luxului doar pentru pavajul impresionant de pietre preţioase. Întreaga presă de profil intră în vrie şi, fără a mai ţine cont de nimic altceva, ridică în slăvi bunul, neapărat în prezenţa titlului de „cel mai luxos…”.

Într-o demonstraţie de bling, aşa cum i se spune peste ocean, Rolex a acoperit ultima ediţie a colecţiei Daytona, cea dedicată doamnelor, cu diamante. Pe numele lor întreg Rolex Cosmograph Daytona Diamond Chronometer Chronograph, cele două noi modele sunt puse în funcţiune de mecanismul Rolex in-house 4130 certificat COSC.

 

 

Carcasele sunt confecţionate din aur alb de 18K. Numărul diamantelor nu este precizat în nicio sursă oficială Rolex, dar având în vedere că acoperă în întregime cadranul, bezelul şi spaţiul dintre suporturi putem bănui că sunt îndeajuns de multe încât să conducă la un preţ considerabil.

Publicat de admin la data de 3 June, 2009 12:00 am

Galerie

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi afisat.

  

  


− 5 = 4